DiRT Rally - jöhet a konzolos verzió is?

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy miután hamarosan bemutatkozhat a DiRT Rally dobozos PC-s változata, konzolokon is tiszteletét teszi majd a sorozat. A tajvani korosztálybesorolásért felelős szervezet honlapja legalábbis erről árulkodik.

Úgy tűnik, ez a mai a korosztálybesorolásért felelős oldalak által megszellőztetett pletykák napja. Most a DiRT Rallyról derült ki, hogy minden valószínűség szerint a PC-s változat mellett konzolokon is elérhető lesz a jövőben csakis versenyzős játékokat készítő Codemasters alkotása. Legalábbis a tajvani szervezet honlapján ez olvasható.

Ez azt jelentené, hogy a hamarosan PC-n dobozos formában is kapható DiRT Rally PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét tenné.

20.
20.
#14: Kurvara enm volt koze nem, hogy egy jo rally jatekhoz, de meg egy arcade babakocsi versenyhez se..
Aki szerint az jo volt nem, hogy nem vezetett meg autot, de szerintem nem is latott meg.
18.
18.
Caleon
Hát igen, Zoenn konzolhuszározott a "PC exkluzív" rallyjával, most valahogy nem olyan nagy a szája... Mert ugye egy konzolos biztos nem tud szimulátoros jellegű játékkal játszani... omg.
17.
17.
#16: Persze, mivel 31-től 42-ig hiányoznak a kommentek (törölve lettek...) :-D
16.
16.
Stranger
#15: Hát az említett cikkírón kívül senki sem anyázott.
15.
15.
#9 Dirt Rally betateszt, majus 16, de miert nem olvasgattad, ha mar kikerested. Biztos megszepult az emlekeimben az anyazas :-)
14.
14.
szogyenyi
#13: Az irányítás tényleg elég arcade-os benne, ezt alá kell, hogy írjam. Ettől eltekintve egy egész kiváló rally játék és megállja a helyét a korábbi Colin Mcrae Rally játékok mellett.
13.
13.
rappit
#8: Jónak lehet jó volt, de a valós fizikához semmi köze nem volt. A Dirt Rally egy szimulátor.
12.
12.
Grabowsky30+
Legyen a konzolosoknak is egy normális Rally játékuk nincs ezzel semmi baj, csak ez ne menjen már a Pc- s verzió rovására! A konzolos verziót butítsák amennyire lehet rohadtul nem érdekel, de a Pc-s verziót nem már!
11.
11.
Angelwing
10.
10.
A sátán
kimoderált üzenet
9.
9.
Stranger
#6: A cikk az oldalt minősíti. Hónapokkal ezelőtt bejelentették, hogy ha késznek tekintik a PC-s változatot jöhet a konzolos. Nem is értem minek kell ez a pletykahír, már régóta tudni lehet.
Na de itt van az összes hír a játékról. http://www.gamekapocs.hu/jatek/8206/dirt_rally/index/1
grindcore és unrealnoise lehet írni, hogy ki "verte a nyálát". Úgy utálom ezt a szintű fröcsögést a tények elkerülésével. De biztos én tévedek, úgyhogy várom azt a sok hsz-t.
8.
8.
szogyenyi
Nincs jó rally játékuk? Mert a legelső DiRT az nem jó vagy mi?
7.
7.
unrealnoise
#2: Én PC-n játszom, de nálad a pont! Itt verte a nyálát anno pár PC-s, tessék. Előre borítékolható volt a dolog.
6.
6.
unrealnoise
#4: Elmékszem pont itt volt egy cikk arról, hogy a Codi így meg úgy nem ad ki konzolra HC rally címet, igen, ezen az oldalon, Dirt Rally ismertető alatt vagy hol. Már akkor is szapultam egy sort az írót, most is megteszem, mert tessék.

Aki nem látta, tudta előre, hogy jön a konzolos verza is az vagy nagyon buta, vagy nem tudom. Nyilvánvaló volt, hogy a fejlesztés kezdeti stádiumában only PC lesz, később viszont jön majd konzolokra. Pláne ismerve a Codi múltját is.

Szóval mielőtt ilyen okosságokat írsz, talán legyen valami alapja is...
5.
5.
logic5
#2: Grat a hsz-hez! :D asshole
4.
4.
Stranger
#2: Senki sem írt ilyet, főleg hogy az elejétől fogva tudjuk hogy megfog jelenni.
2.
2.
Hehe, emlékszem a sok "pc masterrace" arcra akik írták hogy így jártak a konzolsok, nekik nincs jó rally játékuk :D muhahah :)
1.
1.
Azadojat
Húúú de örülnék neki, ha valóban jönne =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...