Elindult a GOG Big Winter Sale

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 2.
  • Hír
Link másolása
A GOG is összehangolt támadást indít a pénztárcánk tartalma ellen, elvégre elstartolt a nagy téli leárazása. Több mint 500 játék kapható akciósan, akár 90 százalék kedvezménnyel.

Már a GOG-on is masszív leárazásokba kezdtek, több mint 500 játék kapható kedvezménnyel, némelyik címet akár 90 százalékkal olcsóbban is bezsákolhatod. A Big Winter Sale december 13-ig fut, érdemes végigböngészni a folyamatosan változó kínálatot.

Ami a nyitónapi akciókat illeti, a következő címeket szerezheted meg: The Witcher 3: Wild Hunt (-50%), Divinity: Original Sin Enhanced Edition (-33%), Kerbal Space Program (-40%), Stasis (-50%), Rebel Galaxy (-33%), Victor Vran (-50%), Grandia II (-50%), Metro 2033 Redux & Last Light Redux (-75%).

3 dollárért úgynevezett Mystery Bundle-t is vehetünk, és bár ennek tartalma ugye zsákbamacska, a játékok értéke 35 dollárra rúg. A Star Wars-rajongókra is gondoltak: a Classic Bundle 77 százalékkal olcsóbban vehető meg és olyan címeket tartalmaz, mint az X-Wing- és a TIE Fighter-sorozat, a Galactic Battlegrounds Saga, a Knights of the Old Republic I és II, valamint a Battlefront II.

A Lucasfilm Classics most 16,9 dollárt kóstál, és olyan címekhez jutsz hozzá, mint az Indiana Jones and the Fate of Atlantis, a Sam & Max Hit the Road, az Outlaws, a The Secret of Monkey Island és továbbiak.

Az ajánlatok naponta változnak, szóval érdemes sűrűn visszanézni az áruházba. Ha több mint 5 dollárt költesz, ingyen megkapod a Divine Divinityt, ha több mint 50 zöldhasút, akkor a Blackguards Special Editiont is.

3.
3.
Ruga
#2: Kb. 3300 Ft a G2A-n már hónapok óta, az 10 euro, ennél kevesebb nem nagyon lesz mostanában..
2.
2.
crytek
Bárcsak megkapná végre a Ryse a 75%-ot!!
Azt még meg akarom venni és boldog vagyok.
1.
1.
hedzsooo
Na, végre jönnek az év végi/téli ünnepek előtti-közbeni-utáni igazi akciók, de jó is :D :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...