Új képeken a Shenmue III

Link másolása
Messze még a Shenmue III megjelenése, ezért egyelőre csak néha bukkan fel egy-egy korai screenshot a játékból. Ez történt most is: kettő darab kép került elő a címből, melyre azért érdemes ránézni, ha már ilyen régóta várunk rá.

Bátran kijelenthetjük, hogy senki sem számított arra, hogy a tavalyi E3-on bejelentik végre a Shenmue III-at. A kultuszsorozat harmadik részét régóta várták a játékosok, ezért nem csoda, hogy a fejlesztők által indított Kickstarter-projekt rekordot döntött. A Shenmue III-at egyébként továbbra is lehet támogatni, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a Sony is beszállt a fejlesztésbe.

A játék megjelenése még messze van: valamikor 2017-ben várható PC-re és PS4-re. Néha azonban azért előkerül némi látnivaló a játékból. Ez történt ezúttal is - a fejlesztők két képet osztottak meg, íme:

10.
10.
Csoki80
#7: Yu Suzukitől félek a legjobban, mert a legjobb... Megint elszáll az öreg és kifogy a lé a 3/4 távon, ezért írtam inkább a történetre gyúrjon a modellek meg legyenek hasonlóak a mostanihoz. Nekem egyébként még mindig megvan a Shenmue II (Xbox Classic) ...
8.
8.
Rakottkrumpli
#7: Ez az...forgasd már ki a szavaimat...
7.
7.
supair
Honnan tudod milyen lesz a játék???Mert mar most gagyizzatok!Ha szeretted az elso ket reszt akkor mibol gondolod most,hogy ez nem fogja hozni,esetleg uberelni az elozo reszeket.???Mi alapjan gagyizol???Hisz par kepen es terven kivul srnki nemvtud semmit.Jobb is ha olvasgatsz a polcodrol.Yu Suzukira pedig bizzuk ra a jatek kesziteset.Nekem mar bizonyitott:-)
6.
6.
Rakottkrumpli
#4: Ha csak egy jó történetet szeretnék, akkor leveszek egy könyvet a polcról... Ha viszont egy jó játékot szeretnék, akkor az legyen játék. Ez eddig pár gagyi modell egy olyan kinézettel ,ami 10 éve is ciki lett volna, grafikabuzulás ide, vagy oda. Én szerettem az első két részt nagyon is, de attól még nem vagyok birka, hogy csak a névvel megvegyenek....
5.
5.
supair
Faszom a tabletbe!Gyorsan irtam es rosszul....!:-
4.
4.
supair
Inkabb ne szoltatok volna!Ennel ütősebb storyt nem nagyon latott a játékipar!A történet ott folytatodik ahol a kettő abba maradt!Tehat a story is megvan!!!!!A Shenmue A JATEK!Es ha ismernetek ezek a mondatokat le sem irtatok volna!Ha tenyleg csak Pkaystationra jelenik meg akkor csak ez miatt veszek egyet!
3.
3.
Csoki80
Inkább a történetre gyúrjanak, akkor a rajongók elviszik a hátukon a projektet...
2.
2.
Csoki80
Dreamast-es grafika pár effekt és picit jobb textúra :-)
1.
1.
Rakottkrumpli
Úgy nézem itt is csak a név lesz meg... Ez még most is olyan gagyi, mint az első videóban. Ennyi pénzzel pedig már lehetne kezdeni valamit...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...