Kiszivárgott a félkész Star Wars: Battlefront III

Link másolása
Ritkán történik ilyesmi: nem csak videók és képek, de maga a játék félkész verziója is felkerült a netre. A Free Radical volt vezetője, Steve Ellis is megerősítette, hogy tényleg az ő művükről van szó.

Kissé fura, hogy hiába jelent meg az új Battlefront mégis többeket érdekel a soha el nem készült Battlefront III. A Free Radical által fejlesztett játék állítólag már majdnem kész volt, amikor is végül minőségi okokra hivatkozva lelőtte a LucasArts. Hogy milyen is lett volna, arról már többször is megbizonyosodhattunk, hiszen rengeteg videó került már elő a soha el nem készült címből.

Most azonban nem csak szimplán videók, hanem maga a játék került fel a netre - a szivárogtató új mozgóképet is megosztott a címből, ezt itt találjátok meg. Természetesen nem olyan egyszerű elindítani, hiszen vagy fejlesztői, vagy pedig egy buherált Xbox 360-ra van szükség az indításához. A Free Radical volt fejese, Steve Ellis egyébként megerősítette, hogy tényleg a Battlefront III-ról van szó.

9.
9.
zozo76hun
#2: azert valami akksit vagy akarmit csak cserelni kellett volna hogy ne ilyen instant lezer-show legyen mint amilyen lett. igy tenyleg mindenki esz nelkul lo orba-szajba hisz vegtelen a municcio. a quake-t meg ne keverd mar ide, 2016 van ember!
7.
7.
dcba
#5: Nekem tetszene az uj Battlefront, csak nekem ennyit nem er, egy casual multis lovolde. Ez nekem minden DLC-vel erne max 30 fontot. Maximum!
5.
5.
Thor Vath
Gondoltam, hogy szinte látatlanban is lesz, aki azt mondja, hogy az jobb lett volna, mint a mostani :)
2.
2.
Cipo3
#1: Hihetetlen teher lehet neked. Te biztos azon is fennakadtál a Quake-ben, hogy a sarkokban lőszer volt, meg medi pack és forgott. Én se értem mért, s mit keresett ott? Miért nem az orvosi szobába kellett menni sérülés esetén?

Energia fegyvereknél neked szükséges a tárazás meg a golyó töltés. Fura. Nekem az lenne fura
1.
1.
zozo76hun
itt legalabb a hangarban kell beulni a jarmube, nem ugy mint a battlefront-ban, hogy nekimesz egy forgo jelnek (!), aztan mar a gepben vagy a levegoben. mondjuk a kifogyhatattlan fegyverek mellett mar mindegy volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...