Modajánló ebéd utánra

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 4.
  • Letöltés
Link másolása
Három érdekesebb rajongói fejlesztés is szembejött velünk a minap, úgyhogy egy csokorban osztjuk meg veletek őket. Fogatversenyes pályát kapott a Halo 5, The Last of Ust csináltak a GTA V-ből, és a The Divisiont is megszépítették.

Fogatverseny a Halo 5-ben

Az első alkotás kakukktojás, hiszen technikailag nem modról, hanem egy Forge móddal készített pályáról van szó, amelyen a Star Wars: Baljós árnyak fogatversenyét építették fel újra. Nem működik százasan, és a tempó sem az igazi, viszont ötletesnek ötletes CaptainDireWolf műve, és kifejezetten részletes is.

The Last of Ust csináltak a GTA V-ből

Az alábbi felvételhez két mod kellett. Rapidiment alakította át Los Santost úgy, hogy a The Last of Us világára emlékeztessen bennünket, míg a Joel-skinről GTAFREAk67S gondoskodott. A látvány és a hangulat százszázalékos, igaz, a Naughty Dog gombaemberei hiányoznak belőle.

Szebb lett a The Division

Ha te is felhánytorgattad a készítőknek, amiért nem lett olyan szép a The Division, mint ígérték, akkor van egy jó hírünk: a PC-s változaton javít egy keveset a már jól ismert SweetFX mod. A bizonyítékul szolgáló videókat alább találod meg, miután már a zárt béta alatt elkezdték próbálgatni a kiegészítőt a játékkal.

3.
3.
Stranger
Szvsz felesleges kiemelni egy SweetFX "modot", ReShade után nem értem mi értelme van használni. Amúgy itt van egy rakat preset Division-höz.
https://sfx.thelazy.net/games/game/1224/
2.
2.
Blueberry
És ez is csak online játszható (kell hozzá ps+)vagy lesz benne single sztori is?
1.
1.
mestermagyar
És ezek még csak a legkevesebb időráforditású modok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...