Flatout 2

A stuff ezúttal 16 teljesen testreszabható (majd legyilkolható) verdát fog tartalmazni, amúgy nagyjából majdnem minden marad majd az eredeti koncepciók szerint.

Két stúdiót is felvásárolt a THQ Nordic

Két újabb játékfejlesztő-stúdiót kebelezett be a THQ Nordic. A Wreckfestet jegyző Bugbear Entertainment, illetve a Goat Simulatorért felelős Coffee Stain Studios mostantól az osztrák kiadó szárnyai alatt dolgoznak.

Új FlatOut-játék készül

A Strategy First bejelentette, hogy új FlatOuton dolgozik Kylotonn Entertainment csapata. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg, de ezen kívül egyelőre nem sok információt kaptunk.

Letölthető a FlatOut-csapat tízéves prototípusa

A Bugbear az új játékának népszerűsítése gyanánt adta ki azt a tízéves prototípust, ami állítása szerint a mai napig használt fizikai motorja alapjait jelentette. Van videónk róla, de le is töltheted.

Teaseren a Flatout készítőinek új játéka

Új játékon dolgozik a Bugbear Entertainment, a fejlesztésből már az első teaser trailer is megérkezett. Túl sok információnk mindenesetre nincs róla, de az tuti, hogy köze lesz a roncsderbikhez.

Megérkezett a FlatOut 2 demója

A Bugbear Entertainment kiadta a FlatOut 2 demo verzióját, így már bárki belekóstolhat az általuk fabrikált nagyszerű fizikába, és a pergős versenyekbe.

Tölthető a legfrisebb FlatOut 2-javítás

Megérkezett a FlatOut második részének legújabb javítása, mely az 1.2-es verziószámot viseli, s kizárólag az európai játékokkal képes együttműködni.

Flatout 2

A Bugbear híres-hírhedt roncsderbije – hála a millióhoz közeli eladott példányszámnak – szinte kiáltott a folytatásért, ennek egyenes ági folyománya a FlatOut 2 megjelenése, amely témaválasztásának hála, még a mai napig is ritkaságszámba megy, hiszen a gyengélkedő PC-s játékipar egén ilyen markáns török-zúzok autóverseny, ritka mint az apácazárdában a fitymacsattogtatás. A finn srácok nem kevesebbet ígértek, mint a tavalyi – hosszabb távon már kötött lehetőségekkel rendelkező első rész grafikai tuningján felül, a kibővített játékmódok mellett új minijátékok bevezetése is új színt vihet a játék szavatosságába.

FlatOut 2, Nvidia ForceWare és Paradise frissítések

Három frissítést van szerencsém Veletek megosztani ezen a szép, meccs-hangulatban telő estén - ha egy pillanatra le tudtok szakadni a TV-ről, lessétek meg letöltéseinket!

A heti játékmegjelenések

Megkésve, de megérkezett a heti játékmegjelenéseket tartalmazó listánk: a héten véletlenül a mai nap a legnépszerűbb, hiszen számos cím ma kerül a boltokba.

Több, mint kétszáz reggeli screenshot!

Induljon sok-sok friss képpel a mai nap - gondoltam, s így összeszedtem Nektek az elmúlt napok legütősebb képeit kivétel nélkül! A felhozatalért erre tessék...