BlizzCon 2016: Megvan a dátum

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Blizzard Entertainment házi rendezvénye, a BlizzCon. Idén novemberben is az Anaheim Convention Center ad otthont a konferenciáknak, bajnokságoknak és minden másnak.

November 4-5. között kerül sor az idei BlizzConra az Anaheim Convention Centerben. Mike Morhaime, a stúdió vezérigazgatója szerint 2016 "izgalmas évnek ígérkezik a Blizzard-játékosok számára".

Az eseményen ünneplik a csapat fennállásának 25. évfordulóját, amit minden rajongónak és eSportolónak érdemes lesz követni. Idén is a legújabb Blizzard-játékoké lesz a főszerep, fejlesztők és művészek tartanak előadásokat, lesznek közösségi versenyek, valamint kirakodóvásár is.

A StarCraft II-, a Hearthstone-, a Heroes of the Storm- és a World of Warcraft-világbajnokság döntőit is a BlizzConon rendezik, mint minden évben.

A 200 dolláros jegyeket elővételben lehet beszerezni, két lépcsőben: április 20-án és április 23-án. Ha otthonról követnéd a bulit, akkor a BlizzCon Virtual Ticket lesz a befutó, s persze normál, bárki által követhető streamek is lesznek.

Hamarosan még több információt kapunk a 10. BlizzConról.

2.
2.
xanatos0911
#1: Hat pedig jo lenne! En mar ősz óta várom a bejelentését... Es most mar eléggé itt lenne az ideje
1.
1.
DarkLord
2017. húsvétkor már toljuk a Diablo 3 2. kieg-jét :D Vagy bejelentik, hogy nem is lesz hehe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...