A CD Projekt egyelőre nem tervez új Witchert

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 22.
  • Hír
Link másolása
A The Witcher 3 elképesztő sikere után adná magát, hogy a CD Projekt RED nem engedi el a sorozatot, de a stúdió társalapítója, Marcin Iwinski ismét megerősítette, a Blood and Wine után más vizekre eveznek.

Egy héttel ezelőtt már jeleztük, hogy bár van esély arra, hogy folytatást kapjon a The Witcher, arra valószínűleg éveket kell majd várnunk.

Lényegében ugyanezt erősítette meg az Eurogamernek a CD Projekt RED társalapítója, Marcin Iwinski is. Iwinski elmondta, a hamarosan megjelenő Blood and Wine DLC lesz az utolsó The Witcher-tartalmú anyag és egyhamar nem nagyon lehet arra számítani, hogy visszatérnek a sorozathoz, ha egyáltalán visszatérnek hozzá.

A csapatnak természetesen ettől még bőven van mit csinálnia, hiszen 2017-ben mutatkozik be a régóta fejlesztett futurisztikus sci-fi RPG-jük, a Cyberpunk 2077, illetve a tervek szerint idén is kapunk valamit tőlük, de erről a játékról egyelőre semmit se lehet tudni.

A The Witcher 3 utolsó DLC-je, a Blood and Wine május 31-én élesedik.

10.
10.
KopyAti
#5: Pontosan ez lenne a kézenfekvő megoldás!
9.
9.
Drazhar
Egyébként szerintem a W3-al elértek arra a szintre, hogy nem is nagyon kell újabb rész - mármint technikailag/játékmotorilag, hanem simán évente jöhetne alá egy-egy ilyen nagyobb dlc új helyszínekkel, sztorival, stb. Tehát kb ilyen Sims-módra rommá kiegészítőzni az alapot.
6.
6.
KőbányaKispest
Én nekem nem jött be, elkezdtem először másodjára, harmadjára, mondom szar fos, nem jó, ahogy sokan beállitják.....

.....azóta new game + lvl60 szint, második kijátszás, és várom a hó végét mint a messiást. Brutális játék. És második kijátszásra se tudtam sok mindent megcsinálni. Maradt youtube.
5.
5.
SwordFish
Ciri-vel legyen majd az új trilógia, ahogy egyszer már felvetették ez az ötletet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...