E3 2016: Az új Watch Dogs és South Park is ott lesz

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 3.
  • Hír
Link másolása
A tegnapi találgatások után a Ubisoft formálisan is megerősítette, hogy ott lesz E3-as konferenciáján a Watch Dogs 2. A kiadó persze más játékokkal is készül, így az új South Park és az új Ghost Recon is szerepel a listán.

Tegnap még csak sejteni lehetett, ma viszont gyakorlatilag hivatalossá vált, hogy a Ubisoft sok-sok játéka mellett a Watch Dogs második részét is az idei E3-on leplezi majd le. A francia kiadó friss, E3-ra hangoló videója ugyanis egyértelmű utalásokat tett arra, hogy ott lesz expón a megjelenése után nagy vihart kavart alkotás folytatása.

A Ubisoft persze más címekkel is jelentkezik, így biztosan friss információkkal és látnivalókkal jelentkezik a South Park: The Fractured But Whole, a For Honor, a Ghost Recon: Wildlands és az Eagle Flight is.

A Ubisoft konferenciája június 13-án, hétfőn este 21:30-kor kezdődik, a félórás felvezető után pedig 22:00-kor rajtol el a show. A műsorvezető ezúttal is Aisha Tyler lesz.

8.
8.
Drazhar
Belehalnának ha nem derülne ki minden. egyes. bejelentés. előre? -.-
7.
7.
dante92
Emlékszem a VGA-n volt az, mikor bemutatták a Force Unleashed II előzetesét úgy, hogy még csak az sem volt hír, hogy egyáltalán készül. Az a meglepetés ereje hatalmas volt.

És igen, sajnos mindent ellőnek (saját konferencia -Battlefield- pfff).
6.
6.
azureknight0715
Watch dogs hype, nyomatnak megint valami ütős trailert amire mint az első részénél jönnek a megmondok akik kijelentik hogy ez jobb lesz mint bármely gta játék aztán megjelenik és ... . Na de South Park viszont jöhet az fasza game volt, remélem hozza az első rész színvonalát majd.
3.
3.
#1: Igen ez már legutóbb is így volt, mindenki előtte beharanoz mindent, ott meg csak mutogatnak még belőle többet maximum, kár hogy nem ott okoznak meglepetést...
2.
2.
ollie92
Watchdogs 2 E3 prezentáció : filmszerű grafika, fizika, stb
Watchdogs 2 megjelenés : 20 FPS, buggggggg, super mario szint.
1.
1.
Buggy
De jó, higy megint el lőnek mindent az expo előtt, nehogy bármi meglepetés legyen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...