E3 2016: Resident Evil 7 - a demó csak ízelítő volt

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 15.
  • Hír
Link másolása
A Capcom illetékesei az E3-on adtak interjút, amelyben több érdekességet is elárultak a Sony konferenciáján bemutatott Resident Evil 7: Biohazardról. A játék demójáról például kiderült, nem szerepel majd a végleges verzióban.

A Sony konferenciáján mutatkozott be a Resident Evil-sorozat hetedik része. Ami eddig kiderült a játék kapcsán, hogy januárban érkezik a teljes változat, jelenleg pedig bárki kipróbálhatja a demót, ami ha nem is mutatja meg teljesen, milyen lesz a végleges változat, azért jó képet fest arról, mire számíthatunk majd.

Merthogy a Resident Evil 7 alaposan elrugaszkodik az eddig megszokott játékmenettől, közben viszont egyetlen percre se vetkőzi le a Resident Evil-vonásokat. Ezt a játék rendezője, Koushi Nakanishi is megerősítette, aki Masachika Kawata producer társaságában elárulta, a sorozat első három és második három epizódja után a hetedik egy új érát nyit, de közben ugyanabban az univerzumban játszódik majd a történet. A hetedik rész ennek megfelelően a hatodik után játszódik, és bár ezúttal mellőznünk kell a tökös Chris Redfieldet vagy Leon Kennedyt, az új rész vadonatúj, hétköznapi főhőse is legalább olyan talpraesett lesz, mint elődei.

Kawata szerint erős túlzás, ha az Outlasthez és az Amnesiához hasonlítjuk a Resident Evil 7-et. A producer elmondása szerint ugyanis a most elérhető demó nem része a végleges játéknak, így sem a főhőse, sem az ott látottak nem szerepelnek majd a januárban megjelenő teljes játékban. A készítők meg is erősítették, hogy bár a perspektíva megváltozott, valójában a hetedik rész még mindig egy Resident Evil-játék, így lesznek fejtörők, gyógynövények, fegyverek és harc, na és persze sok-sok felfedezés.

A Louisianában játszódó Resident Evil 7: Biohazard január 24-én jelenik meg, PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Utóbbin PlayStation VR-támogatást is kapunk.

8.
8.
Nothing
Kis túlzással ez olyan, mintha az étteremben ráböknél egy gusztusos makaróni képére, aztán kihoznának neked egy csokitortát.
Oké, ha egy teaser-ben nem feltétlenül az aktuális gameplay-t mutogatják, de egy playable demót kiadni, aminek gyak. semmi köze nem lesz a játékhoz...?
7.
7.
Gora
Vajon idővel ps+ mentessé válik a demó?
6.
6.
Formula1fanatic
Vajon annyira borzalmasan nehéz lenne visszatérni az igazi első három rész játékmechanikájához? Vagy ennyire nincs igény egy valódi RE játékra?
5.
5.
GAMEROD
Akkor várom a hivatalos formáját a játéknak, mert a megjelent videó tényleg csak a Steamen napi rendszerességgel megjelenő indie címekre hasonlított.
4.
4.
Szerintem nem hülyeség, tökéletesen bemutatja, mire lehet számítani a teljes játéktól, miközben a sztoriból például nem fog megmutatni semmit, így az meglepi marad.
3.
3.
Azatoth
Nem mintha ez olyan nagy újdonság lenne. A Silent Hills P.T. demojáról is lehetett tudni, hogy más, mint ami a végleges változatban lesz, illetve az nem fogja tartalmazni. Illetve, ha jól rémlik a Final Fantasy XV legelső demója is teljesen más volt.
Egyébként ha már Silent Hills P.T., ez a Resident Evil 7, eddig eléggé emlékeztet arra. Inkább egy Silent Hill játék ugrott be róla, mint egy Resident Evil.
2.
2.
PaprikaJancsi
Ez egy napi WTF posztba belekerülhetett volna.
1.
1.
crytek
LOL ez mekkora . Kiadnak valamit aminek köze nincs ahhoz amit majd kiadnak.

Ennyi erővel egy RTS-t is tolhattak volna :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...