Különálló film lesz a 2017-es Justice League

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan a Warner Bros. két évvel ezelőtt két Igazság Ligája-filmet is bejelentett, úgy néz ki, ez félreértés volt, a stúdió ugyanis egyelőre csak egy felvonást tervez. Ezt a film producere, Deborah Snyder és a rendező, Zack Snyder is megerősítette.

Két évvel ezelőtt a Warner Bros. is megkezdte saját képregényes univerzumának építését, de amíg a Marvel több fázison keresztül vezet(ett) el minket a grandiózus ereszd el a hajamig, addig a Warner nem akar még több hátrányt összeszedni, így már meglehetősen korán összeereszti az Igazság Ligáját első komolyabb ellenfelükkel.

A grandiózus tervek szerint 2017-ben és 2019-ban érkezett volna az össznépi csörte, az elmúlt két évben viszont annyi kellemetlen pofára esés és csalódás érte a stúdiót, hogy visszavett a merész álmokból. Az addig meglepően nagy szabadságot kapott Zack Snyder helyett megérkezett Geoff Johns, aki a marveles Kevin Feige-hez hasonlóan egyedül fogná össze az univerzum apró darabkáit. Ezzel teljesen elvették a kontrollt Snydertől, ami a Batman Superman ellent látva, nem csoda.

Talán pont Johns volt az, aki végül meghozta azt a döntést is, hogy az eredetileg kétrészesnek ígért Igazság Ligája végül csak egy részt kap. Ezt hivatalosan eddig nem erősítette meg a kiadó, de a produceri teendőkért felelős Deborah Snyder az Empire stúdiólátogatásakor elárulta, nem tervezik és soha nem is tervezték, hogy két részre szabdalt Justice League-filmet készítsenek. Pár órával később aztán maga a rendező, Zack Snyder is reagált a hírekre, aki elmondta, az eredetileg 2019 júniusára tervezett második felvonás valójában nem egy folytatás lesz, hanem egy különálló második rész, és a beígért dátum még mindig megvan, nem lett más filmnek lepasszolva. 

Időközben egyébként a stúdió kiadott egy rövid szinopszist a sztoriról, ráadásul a film logója és a Batmobile is kapott egy-egy képet.

A rövid összefoglalóból kiderül, hogy a középpontban már egy olyan Batman lesz, aki visszanyerte az emberiségbe vetett hitét és Superman önzetlen tetteitől inspirálva Bruce Wayne attól sem zárkózik el, hogy szövetségre lépjen Diana Prince-szel, vagyis Wonder Womannel. Kettősük egy eddig ismeretlen, de hatalmas ellenséggel néz majd szembe. A két hős vállalja magára azt a feladatot, hogy egy olyan szuperhősökből álló csapatot toborozzanak, akik képesek lesznek felvenni a kesztyűt a film gonoszával, Steppenwolffal szemben. Így alkot majd egy brigádot Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash.

A Justice League első része (tehát nem első felvonása) 2017. november 10-én kerül mozikba. A filmet Zack Snyder rendezi, a főbb szerepekben pedig Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Mamoa, Ray Fisher és Ezra Miller lesznek láthatóak.

13.
13.
giga321
#8: Hát gondolom mint Quicksilver jelenete az X-men filmekben olyan gyors hogy áll az idő és addig kitud térni a batarang elől.
12.
12.
BrockSamson
#11: Nem rossz otlet, egy tetszoleges Garth Ennist vagy egyik-masik durvabb Warren Ellist is megkaphatna.
11.
11.
Heldengeist
#10: Így belegondolva, nekem inkább úgy tűnik, hogy Snyder csak CGI-ban úszó vérfürdőt tud rendezni (ezért hasonlítottam Bay-hez). Ez a stílus jól állt a Watchmennek, mert már a képregény is ilyen (még ilyenebb) és az adaptáció is meglehetősen hű az eredetihez, viszont ez például a DC szuperhős (Justice League) univerzumához nem illik.

Bízanak majd rá inkább egy új Spawn filmet, vagy filmesítsék meg vele a Crossedet vagy Hack/Slash-t. Az passzol az egydimenziós stílusához.
10.
10.
BrockSamson
#6: Sajnos valoban Snyder tunik a leggyengebb pontnak. Amig keves penzbol csinalt filmeket kifejezetten jo otletei voltak, viszont abban a pillanatban, ahogy megnyitottak neki a penzcsapot, filmrol filmre egyre esik a szinvonal. Erdemes megnezni a Holtak Hajnala werkfilmjet, kifejezetten szorakoztato es erdekes.
9.
9.
kopic
Ha ez is olyan szetvagott szutyok lesz, mint a BvS, akkor nalam tuti felejtős...
8.
8.
apax3
#7: Hát ez fasza!!! Flash/Barry nem elég hogy gyorsan fut,még varázsló is:lelassítja az időt...?
7.
7.
giga321
Henry Cavillt a forgatáson hosszú hajjal látták.
Steppenwolf kicsit más lesz minz abban a bizonyos +jelenetben.
Batmannak az alap bvs-es ruhája mellett elvileg még 3 fajta új ruhája lesz.
Bruce Wayne fogja megkeresni Barry Allent. A házához megy és egy videót mutat neki (ami bvs-ben is volt a boltos rész) és mondja neki, hogy ez te vagy. Barry letagadja de Bruce hozzá vág egy batarangot és Barry lelassítja az időt a batarang elszáll és így mind a 2en rájönnek egymás kilétére.

Flash csatlakozik mert barátokat akar szerezni és Cyborgal nagyon jó viszonya lesz (aki amúgy 100% CGI lesz, és az alap cyborg páncélját megtudja változtatni majd egy szolidabb lazább ember barátibb kinézetre, hogy eltudjon vegyülni).
Flash ruhája wayne enterprise által:lesz fejlesztve es vagy 160-170 részből áll majd ( csak a fej 70ből).

Ezek hivatalos infók elvileg, nem én találtam ki őket :D.

Ez a Bruce megkeresi Barry-t a házánál elég mentor lenyúlás a Civil Warból iron man pókember ugye.

Remélem jó lesz. Egyre bizakodóbb vagyok.
6.
6.
Heldengeist
#1: Mivel még mindig Zack Snyder a rendező, szinte esély nincs rá, hogy jó film legyen. A pasas (Michael Bay)³. Nem tudom, hogy kik fogták neki a gyeplőt a Watchmennél, de hogy főleg a Legend of the Guardians után teljesen elgurult neki a gyógyszer, az teljesen biztos.
5.
5.
PGab
"a főbb szerepekben pedig Ben Affleck, Henry Cavill and Gal Gadot, Jason Mamoa, Ray Fisher, Ezra Miller lesznek láthatóak."
Henry Cavill a superman, de a hosok kozt nincs emlitve :D
4.
4.
JackBauer
#3: Azt már rég tudni, hogy a DC sorozatoknak semmi köze nem lesz a filmes univerzumhoz, Ezra Miller a flash.
3.
3.
Harrison_Wells
Üdv mindenkinek.
Nos. Az eredeti alapcsapatban Zöld Lámpás + Marsi Fejvadász van benne. Remélem Flashre a sorozatbeli embert rakják. A karaktert pont eltalálta.
Steppenwolf? Na akkor lesz csomó parademon is? A rajzfilmbe azok rendesen megfogták Batmant!
Viszont Flash szépen helytállt. WW egyenesen erre született: szörnyet ölni.
Supermant visszahozták a képregénybe. Miért ne?
Az Eradicaror napsugárzással bombázta és feltámadt!
De szerintem itt Luthor fogja tenni, némi kavarás után, hogy ne öljék meg.
2.
2.
roli33
#1: Pont az maradt ki a hírből, hogy a főgonosz Steppenwolf lesz (aki a BvS egyik kimaradt jelenetéből lehet ismerős). Communion címen van fenn youtube-on a videó. A bővített változatban is biztos benne lesz az a jelenet. A szinopszis nem is említi Supermant, kíváncsi leszek, hogy tér majd vissza.
1.
1.
DON GONDOCS
Lényegtelen hogy különálló film lesz, csak ez mostmár télleg legyen jó mert így minden lehetőség adott. Csak egy igazán ütős főgonosz kell Brainiac vagy Darkseid.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...