Nem lesz multiplayer az új God of Warban

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 22.
  • Hír
A fejlesztők nem tervezik, hogy többjátékos módot rakjanak a sorozat új részébe. A God of War: Ascension multija egyszeri és megismételhetetlen dolognak számít, nem is rajongtak érte túlzottan a játékosok.

A játék rendezője, Cory Barlog a spanyol Level Up magazinnak hintette el, hogy az új God of Warban nem lesz többjátékos mód. A God of War: Ascensionben volt egyszer és utoljára ilyen lehetőség, de akkor sem nyerte el túlzottan a rajongók tetszését. A sorozat mindig is a single kampányban volt erős, nincs ez másként a PS4-re érkező új iterációban sem.

Barlog emellett mesélt arról is, hogy Kratos fia tudja, hogy az apja egy félisten, de a múltjával még nincs tisztában. A Level Up szerint az új rész 30fps-sel fut a Sony konzolján - meglátjuk, igaz-e a hír.

A skandináv mitológiára épülő új God of Wart az idei E3-on jelentették be a múlt héten. Kratosunk már idős benne, szinkronját T.C. Carson helyett ezúttal Christopher Judge adja majd.

8.
Yanez
Ahogyan a regi kozmondas is szol: good.
4.
dcba
#2: amerikaban mar perelnek ezert :D
3.
Macifasz
#2: :-D A hét hsz-e megvan. :-D
2.
atroll1
Az volt a baj az Ascension multijával, hogy elaludtam közben, ami miatt leejtettem a kontrollert, amitől megijedt a kutyám és megharapott, ezért felriadtam és kirúgtam az akváriumom oldalát, így minden csupa víz lett. Nem is baj, ha nem lesz benne multi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...