2018-ban jön az új Tomb Raider-film

Link másolása
Bár sokáig azt pletykálták, hogy akár már jövőre láthatjuk az új Tomb Raider-filmet, a Warner Bros. most bejelentette, hogy pontosan mikor is kerül a mozikba a rebootolt cím.

2018. március 16-án kerül a mozikba az új Tomb Raider-film, melynek reboot lévén semmi köze nem lesz a 2000-es évek elején készült filmekhez. A játékokhoz hasonlóan egy fiatalabb Lara Croftot ismerhetünk majd meg, akit - ahogy azt már korábban megtudtuk - az Oscar-díjas Alicia Vikander fog alakítani. A rendező a norvég Roar Uthaug lesz.

Érdekesség, hogy a The Hollywood Reporter értesülései szerint az új Tomb Raider egy DC Comics-film helyett fog a mozikba kerülni - állítólag a The Flash-t rakta át ismeretlen időpontra a Warner.

10.
10.
delphijos
#7: Ugyan már, szerintem egy szereplő kiválasztásánál ne az legyen a legfontosabb szempont hogy "civilben" már pont úgy nézzen ki mint a leendő filmbeli karakter. És ez Hollywood, egész biztos vagyok benne, hogy még belőled és belőlem is tudnának Lara-t csinálni a vászonra..... AV-vel sem lesz gond. Cserébe Ő még JÓ szinésznő is. Amúgy a forgatókönyv ( vagyis a történet ) lesz úgyis a legfontosabb.
9.
9.
PrimYaz00
#8: Néha jó lenne rájuk, 1 pofánbaszó gomb :)
8.
8.
#5: Hál istennek, még forgatni sem kezdték el, de neked már most biztos a bukás. Teach me masta.
7.
7.
#2: Persze, pár minor szerep, meg szinkronmunka után már rögtön itt is lenne keresnivalója.. Vikander legalább színészkedni is tud, nem csak jól kinézni. Mondjuk Larának én sem tudom elképzelni, nem illik a szerep hozzá és kész.
6.
6.
Stranger
#4: Miért ne lenne? Az új nyivákolós Larához tökéletesen illik
5.
5.
crytek
Bevételi rekordok nem fognak dölni....
4.
4.
#2: Helyette itt van Miss Vikander aki szerintem total nem "laras"...
2.
2.
greenmelon
Camilla Luddington túl logikus választás lett volna Lara szerepére...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...