Ismerős karakterek az Assassin's Creed-filmben

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A játékok rajongóinak is kedveskednek az Assassin's Creed-film készítői. Noha az alkotás egy teljesen új főszereplőre és helyszínre koncentrál, feltűnik benne néhány, a videojátékokból ismerős figura is.

Mint ismert, a film készítői teljesen új főszereplőt találtak ki, őt alakítja majd Michael Fassbender, ám a jelmeztervező, David Wildgoose az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy néhány karakter ismerős lesz a játékosok számára.

"Alapvetően néhány orgyilkost egyenesen a játékokból vettünk át" - fogalmazott a páncélokért és fegyverekért felelős úriember. Hogy pontosan kikről van szó, még rejtély, ám az biztos, hogy nem Altairról, Ezióról, Connorról és a többi főhősről, de mindenképpen híres szereplőkről.

Eddig mindössze egyetlen ismerős karakter biztos: ő az Abstergo vezérigazgatója, Alan Rikkin, akit az Oscar-díjas Jeremy Irons alakít.

Wildgoose szerint a fegyvereket és más orgyilkoseszközöket is úgy forgatják a filmben, ahogy a játékokban láttuk és a kinézetük is hiteles lesz.

Az Assasssin's Creed-mozi december 21-én debütál, alig egy héttel az új Star Wars premierje után.

10.
10.
Giggsy
#4: A PoP film teljesen jó volt. Igaz, a játékhoz a semmi és a nagyon kevés közé tehető a hasonlósága, de látványos kalandfilmnek nagyon eltalálták. Az eredeti alapanyagtól eltekintve, csupán önmagában értékelve a mai napig a legjobb játék alapján forgatott film (és igen, ebbe a Warcraft is beletartozik, aminek a felét a játékot nem ismerők többsége totál nem értette)
9.
9.
SkyHun
#3 #4
Nem lesz "lemagyarosítva" a címe.
Akkor már olyan lenne, mintha a Far Cry címét
fordítanánk "Távoli kiáltás"-ra...(szabad fordítás!)
UI: Milyen hülyén hangzik már, és ezért nem fordítanak angol címeket nagyon. Szerintem a Star Wars Rogue One-t sem kéne így elnevezniük. (Saját vélemény.)
8.
8.
aordog
A Prince: az idô homokja egy nagyszerû film volt. Semmi baj nem volt vele...
Persze...mindenkinek más az izlése, de mi az assonnyal nagyon elvoltunk a moziban.
7.
7.
KőbányaKispest
Szerintem jobban tesszük, ha 0 elvárással várjuk ezt a filmet. Mert valahogy nem.... nem az igazi. Hátha a film rám cáfol, de valamiért nem győz meg.
5.
5.
Effecta
#2: Bakker bekevertem igaz
4.
4.
NECROSMOKE
Ujjj, csak nehogy elszurjak mint anno a Prince of Persia-t.
A magyar cimre en is kivancsi leszek :)
2.
2.
Alan Rikkin inkább csak említés szintjén lehet ismerős, bár az AC1 végén feltűnt egy pillanatra. Sean Connery Vidic szerepére lenne jó, de ő meg nem lesz a filmben, vagy még nem tudunk róla.
1.
1.
Effecta
Nem rossz, de valamiert Sean Connery-re voksoltam volna inkabb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...