Shadow Warrior 2 - októberben jön a PC-s verzió

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Devolver Digital és a Flying Wild Hog a Shadow Warrior hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a játék PC-s változata kevesebb mint két hónapon belül, vagyis valamikor októberben jelenik meg.

Azt már egy jó ideje tudni lehetett, hogy a 2013-ban óriási sikert aratott Shadow Warrior valamikor idén kapja meg folytatását. Most viszont végre körvonalazódni látszik, hogy mikor is mutatkozik be a második rész. A kiadásért felelős Devolver Digital és a fejlesztést végző Flying Wild Hog ugyanis a hivatalos Twitter-csatornán megerősítette, kevesebb mint két hónapon belül, vagyis valamikor októberben debütál a PC-s verzió.

A korábban beharangozott konzolos, így a PlayStation 4-es és Xbox One-os változatok megjelenéséről egyelőre nincs pontos információnk, de a kiadó azt is az idei esztendőre ígérte, így talán az év vége előtt azok is bemutatkoznak.

A folytatás egyébként ott folytatja, ahol az első rész befejeződött, így a főhős ezúttal is Lo Wang, az ellenfelek pedig a Földet megszálló démonok lesznek. Viszont újdonság, hogy Wang mellett három másik hős is színre lép majd, ami azt is jelenti, hogy kooperatív módot is kap a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...