Kipróbálható a PC-s Homefront: The Revolution

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
Ezen a hétvégén ingyen játszható a Homefront: The Revolution a Steamen. A single kampányt és a kooperatív mókára kihegyezett Resistance módot egyaránt nyüstölhetik az érdeklődők.

Mától már neki is veselkedhettek a PC-s Homefront: The Revolutionnak a Steamen. A Deep Silver volt olyan kedves és a hétvégén kipróbálhatóvá tette a shootert. Ha csak a kampány érdekel, akkor is érdemes nekiesni a letöltésnek, ha viszont egy kis kooperatív mókára vágysz, akkor a Resistance módot neked találták ki.

Az akció vasárnapig, azaz szeptember 11-ig él. A kiadó felhívta a figyelmet rá, hogy a játék már korántsem olyan gyengén fut, mint a premierkor, hiszen a hónap elején teljesítményoptimalizáló javítást kapott.

Most már a fények és a részecskeffektek nem fektetik vállra a GPU-t, ráadásul két új co-op küldetéssel bővült a felhozatal.

Az ajánlat időtartama alatt az alapjátékhoz 40 százalék kedvezménnyel juthatsz hozzá.

7.
7.
FekaFOB
Ez a játék sokkal sokkal jobb annál mint ahogy lehúzták. Nekem kifejezetten tetszik, a grafika elég vagány. Egyébként nekem 1070-el ultra beállítások mellett tökéletesen zökkenőmentesen fut, nem találkoztam semmiféle droppal.
6.
6.
latis666
Nekem i7 16 giga geforce 680-on minden maxon 22 fps. Ami egyébként nem rossz mert hatalmas bejárható terület van benne töltés nélkül. Legalábbis amit én láttam. A játék komplex, rengeteg dolgot bele tettek a környezet nagyon részletes már már tech demo szintű. Sajnos az npc-k nem valami szépek még a fontosabbak sem. Sőt igazábol van olyan csúnya is hogy csak remélem hogy a csaj élőben szebb. Aztán volt helyzet mikor az eligazítást tartó npc és a vele szemben álló is teljesen megegyezett. Szóval ilyenek vannak. Olyan érzése van az embernek hogy a tapasztalatot szorgalommal pótolták ami sajnos nem eredmkényez feltétlen jó játékot. Engem nem fogott meg pedig egyébként pofás. Csak szabadidőmben nem a szemétben akarok bújkálni. :)
5.
5.
Adamzget2
Szerintem ott a tulajdonosnál lehet valami hiba, driver vagy akármi. Nekem i5-4590 R9 380 és 8 GB ram mellett High-on stabil 43-44 fps és nincs semmi drop, igaz nem sokat játszottam vele, lehet a későbbiekben nálam is előjön.
4.
4.
dcba
#3: nezd ingyen van, tegy vele egy probat, hatha csak az illeto nezett be valamit, bar gyanitom, h azert egy 1080val mar nem nagyon kene droppolnija. Szanalom amugy, h meg ilyen brutal kartyaknal is van ra esely, h droppol a jatek.
3.
3.
carangulia
#2: Gondolkodtam egy próbán, de akkor lehet kihagyom. Baromi szarul optimalizálták, de hogy még mindig nem tudták kipatchelni...
2.
2.
dcba
1.
1.
dcba
Nem fut rosszul mi? :

ust played it i m just dissapointed

it has wasted potential

-Grapichs looks amazing but FPS drops Are real i7-4790 GTX 1080 Strix OC 16 GB Ram

Egy steam ertekeles
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...