Két hét múlva mutatkozhat be a Destiny 2

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 19.
  • Teaser
Link másolása
Azt maguk a készítők sem tagadják, hogy készül a Destiny folytatása, sőt azt is tudjuk már, hogy jövőre tervezik kiadni. Most már csak az a kérdés, hogy vajon mikor fogják bemutatni?

A választ a Bungie legutóbbi blogposztja adhatja meg, melyet azzal zárt a fejlesztőcsapat illetékese, hogy két hét múlva a kaliforniai Anaheim felé veszik az irányt, de azt még nem mondhatják meg, hogy miért. Mivel éppen akkor, december 3-án és december 4-én tartják a PlayStation Experience-t a városban, nem nehéz kitalálni az úticélt.

Persze benne van a pakliban, hogy nem kapunk komolyabb bejelentést, de miért titkolóznának a srácok, ha nem vinnének magukkal valami meglepetést, nem igaz? A Sonyval ráadásul jóban vannak, a konzolgyártó többször is hangoztatta már, hogy már-már first-party címként kezeli a Destinyt, adná magát tehát, hogy a saját rendezvényén jelentsék be a játékot.

A Destiny 2 létezését februárban erősítette meg az Activision, azóta pedig többször is hallottunk róla: állítólag olyan komoly problémák voltak vele, hogy újra kellett kezdeni a fejlesztését, és azt pletykálják, hogy a teljes értékű folytatásnak szánt játék már PC-re is el fog készülni. A híreket egyébként a Destiny témában rendre megbízhatónak bizonyult Kotaku szállította.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...