The Walking Dead - nyakunkon az új Telltale-évad

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eredetileg tervezettnél valamivel később, decemberben tér vissza a Telltale The Walking Dead-sorozata. Érdekesség, hogy a folytatás esetében elhagyták a számozást a készítők.

Habár nem olyan rég azt ígérte a Telltale, hogy novemberben rávethetjük magunkat az új The Walking Dead-évadra, kénytelenek leszünk egy kicsit többet várni: a friss bejelentés szerint december 20-án rajtol a folytatás, amely öt epizódot vonultat majd fel, és PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, valamint mobilokra is megjelenik.

Aki dobozosan is megvásárolná a játékot, február 7-től teheti meg, ez a kiadás azonban a már szokásosnak mondható Season Pass Discet takarja, vagyis a lemezen csak az első epizódot fogjuk megtalálni, a többihez ugyanúgy letölthető formában férhetünk hozzá - fizetni már nem kell külön értük.

A dobozos kiadásról borítóképet is tudunk mutatni: érdekesség, hogy a fejlesztők nem számozták az új évadot, az mindössze egy alcímmel fut. A The Walking Dead: A New Frontier eseményei egyébként a második évad után játszódnak, méghozzá négy évvel, Clementine immár fiatal felnőttként igyekszik helytállni a zombiapokalipszis kellős közepén. A Telltale itt is behozza a többszereplős játékmenetet, mellette Javiert irányíthatjuk még.

A The Walking Dead új évadába a magyar idő szerint december 2-án tartott The Game Awardson kukkanthatunk bele komolyabban is - miután a Telltale a tavalyi eseményen is két videóval képviseltette magát, nem lepődnénk meg, ha a Guardians of the Galaxy adaptációja is itt mutatkozna be.

5.
5.
RangerFox
#4: Hát ahogy megnéztem a képregény is ott kezdődik ahol a játék. De nem tudom igazából.
4.
4.
Olaf
#3: Lehet én tudom rosszul, de a Wolf Among Us az nem képregény formátumban folytatódott? mármint tudtommal a játék egy afféle Origins történet volt a képregényhez.
3.
3.
RangerFox
#2: Én is várom a wolf among us folytatását. Az első évad lezárása nagyon megviselt. A TWD-t is várom, az első évad és a Michonne-os mellékszál is tetszett, a második évad olyan semmilyen lett, alig emlékszek már az abban történtekre.
2.
2.
Macifasz
#1: Mi benne a csaódás?M AZ első fejezet valóban kicsit lagymatag volt, de a 2. és a 3. már rohadt jó lett. Remélem ma már szedhető lesz a 4. is, mivel hiába írtak 22-ét a megjelenésre, a Steam csak nem akarta lefrissíteni nekem tegnap. :-/
Amúgy isten igazából én már egy The Wolf Among Us Season 2-re vágyom...
1.
1.
McDuff
várom már,a batman eddig csalódás,pedig ígéretes volt bejelentéskor,de ezt el ne merjék szúrni! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...