Ezek a Ubisoft-címek jönnek Switchre

A Ubisoft jó szokásához híven csatlakozott az új Nintendo-konzol támogatóihoz, és bejelentette, mely címei jelennek meg majd a Switchre - táncolni, snowboardozni és ugra-bugrálni is lesz lehetőségünk.

Nem sokkal a Nintendo bemutatója után a Ubisoft is bejelentette, hogy csatlakozik az új konzol támogatóihoz, valamint elárulta, hogy a közeljövőben mely címei várhatóak Switchre.

A gép megjelenésével egy időben, azaz március 3-án érkezik a Just Dance 2017, mely exkluzív számokkal, valamint három hónap ingyenes Dance Unlimited-hozzáféréssel várja a játékosokat. A Joy-Con kontrollerek segítségével akár hat játékos is együtt szórakozhat majd.

Pontos megjelenési dátumot még nem kapott, de érkezik Switchre a Rayman Legends: Definitive Edition. Egyelőre csak egy rövid trailer jelent meg, melyben Michel Ancel, a Rayman atyja beszél az új konzol lehetőségeiről. Az ígéretek szerint új funkciókkal bővül a játék, melyek kihasználják majd a Switch képességeit.

A harmadik Ubisoft-cím, mely Switchre érkezik, a nemrég megjelent Steep. Túl sokat nem árultak el az új verzióról, még a pontos megjelenést sem tudjuk.

A Ubisoft elmondása szerint más címek is fejlesztés alatt állnak, ezeket majd később ismerhetjük meg.

6.
ilovenancythompson
#1: nem tudom mit kell sajtkukacoskodni, kiábrándító vagy maktub.
5.
zsocc-nrg
Remélem mihamarabb jön a hivatalos Beyond Good & Evil 2 bejelentés
4.
RangerFox
Őszintén én nem látnám értelmét tavaly ősszel megjelent játékokat portolni egy tavasszal megjelenő konzolra. Majd az újak jönnek, ha jönnek rá, ne temessétek már szegényt.
3.
Norbiii
#2: Írtam, elolvastad?
2.
aordog
Megint semmi.
Nevetsèges!
Még a Watch Dogs 2 sem jön....Akkor nem lesz itt AC ès Far Cry sem....
1.
maktub
Ez a három játék nem támogatás, inkább temetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...