Ezek a Ubisoft-címek jönnek Switchre

Link másolása
A Ubisoft jó szokásához híven csatlakozott az új Nintendo-konzol támogatóihoz, és bejelentette, mely címei jelennek meg majd a Switchre - táncolni, snowboardozni és ugra-bugrálni is lesz lehetőségünk.

Nem sokkal a Nintendo bemutatója után a Ubisoft is bejelentette, hogy csatlakozik az új konzol támogatóihoz, valamint elárulta, hogy a közeljövőben mely címei várhatóak Switchre.

A gép megjelenésével egy időben, azaz március 3-án érkezik a Just Dance 2017, mely exkluzív számokkal, valamint három hónap ingyenes Dance Unlimited-hozzáféréssel várja a játékosokat. A Joy-Con kontrollerek segítségével akár hat játékos is együtt szórakozhat majd.

Pontos megjelenési dátumot még nem kapott, de érkezik Switchre a Rayman Legends: Definitive Edition. Egyelőre csak egy rövid trailer jelent meg, melyben Michel Ancel, a Rayman atyja beszél az új konzol lehetőségeiről. Az ígéretek szerint új funkciókkal bővül a játék, melyek kihasználják majd a Switch képességeit.

A harmadik Ubisoft-cím, mely Switchre érkezik, a nemrég megjelent Steep. Túl sokat nem árultak el az új verzióról, még a pontos megjelenést sem tudjuk.

A Ubisoft elmondása szerint más címek is fejlesztés alatt állnak, ezeket majd később ismerhetjük meg.

6.
6.
ilovenancythompson
#1: nem tudom mit kell sajtkukacoskodni, kiábrándító vagy maktub.
5.
5.
zsocc-nrg
Remélem mihamarabb jön a hivatalos Beyond Good & Evil 2 bejelentés
4.
4.
RangerFox
Őszintén én nem látnám értelmét tavaly ősszel megjelent játékokat portolni egy tavasszal megjelenő konzolra. Majd az újak jönnek, ha jönnek rá, ne temessétek már szegényt.
3.
3.
Norbiii
#2: Írtam, elolvastad?
2.
2.
aordog
Megint semmi.
Nevetsèges!
Még a Watch Dogs 2 sem jön....Akkor nem lesz itt AC ès Far Cry sem....
1.
1.
maktub
Ez a három játék nem támogatás, inkább temetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...