Kiderült, hogy hívják Kratos fiát

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 15.
  • Hír
Link másolása
Habár a készítők eddig gondosan figyeltek arra, hogy ne tudjuk meg Kratos fiának valódi nevét, az E3-as God of War-bemutató zenei anyagának leírásából elfelejtették kitörölni azt.

A Sony Santa Monica pénteken jelentette be, hogy immár 15 millió megtekintésnél tart az új God of War E3-as demója, a mérföldkő apropóján pedig letölthetővé tették a bemutató élőben felvett zenei anyagát.

Végül ez buktatta le Kratos kisfiát, akit eddig következetesen Charlie-nak hívtak a készítők, mondván a valódi nevét spoileres lenne elárulni. Az MP3-fájl tulajdonságaiban szerepel egy leírás, innen derül ki, hogy a fiút Atreusnak hívják - a hírekre Cory Barlog direktor is reagált, és megerősítette azokat.

Szóval ez lenne a nagy titok: a Wikipedia szerint a görög mitológia egy Atreuszt ismer, ő volt Agamemnón és Menelaosz édesapja. Hogy egyezik-e a két karakter, az még nem világos, mindenesetre a kezdeti találgatások után valószínűleg valami nagyobb meglepetésre számítottak a legtöbben.

Az új God of War fejlesztése egyébként jól áll, bár továbbra sincs megjelenési dátuma a játéknak.

11.
11.
kopic
Lecsokolbaszt miert bannoltatok ?
10.
10.
PS4jacksony
Farbatosz is kemény lett volna :) :) :)
9.
9.
Extol
Én elnevezném Kretin-nek
8.
8.
Gykrizsi
#6: A sztorinak, magának Kratosnak sincs köze az eredeti mitológiához, csak abból merít. A 3. tekintve meg jelentősége sincs.
7.
7.
Hát ez elég érdekes, tekintve hogy a görög hitvilágot épp ezzel a résszel cserélik le.
6.
6.
Dante946
3 : "GoWnak semmi köze a görög mitológiához" ???? XD
Nem abból épül fel az egész ?
3.
3.
Gykrizsi
Igazából annyira mindegy. A GoWnak semmi köze a görög mitológiához, ha a egy easter egg lenne, ok, de máskülönben oly mindegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...