Megérkezett Magyarországra a PlayStation VR

Link másolása
Tegnap óta immár Magyarországon is elérhető a Sony saját fejlesztésű VR-szemüvege, a PlayStation VR. A készülék használatához mindössze egy PS4-re van szükség, és máris belekóstolhatunk a virtuális valóság nyújtotta örömökbe.

Tavaly még csak irigykedve tekintettünk más országok gamereire, tegnap óta azonban Magyarországon is megtörtént a PlayStation VR hivatalos rajtja.

A készülék nagy előnye a többi VR-szemüveggel szemben, hogy nincs szükség hozzá erős számítógépre, mindössze egy PlayStation 4-et kell a birtokunkban tudni. Egyelőre nagyon rendben van a cucc támogatottsága, hiszen a legtöbb VR-cím elérhető rá, valamint több exkluzív játékot is megkaparintott a Sony.

Ilyen például a nemrég megjelent Resident Evil 7, melyet teljes egészében végigjátszhatunk VR-szemüvegben is PlayStation 4-en. Emellett olyan címek jelentek meg rá, mint a Batman: Arkham VR, a Robinson: The Journey, az EVE: Valkyrie, valamint a Star Wars: Battlefront - Rogue One: X-Wing VR Mission.

A kiegészítő ajánlott fogyasztói ára: 134 990 forint.

25.
25.
zozo76hun
#24: annyiban lenne jobb hogy az elsimitas kicsit elkenne a pixeles kepet, de mivel a felbontas ugyanaz marad a szemuvegben, emiatt nem lesz reszletesebb a kep. az elsimitas miatt csokken majd a zizeges, kicsit lagyabb lesz a kep. persze jobban texturazott vilagot bamulnal, de az alacsony felbontas miatt csak a kozeli targyakon lehetne latni a valltozast. mire jon a ps5, addigra a sony ugyis kiad egy nagyobb felbontasu psvr-t (psvr2?), de te attol meg valoszinu ugyanugy hasznalhatod a jelenlegit, csak szarabb lesz a kep.
24.
24.
Angelwing
#23: Szerintem meg jobb lesz a minősége a szemüvegnek, ha végre kap egy olyan erős videókártyát a PLAYSTATION ami támogatja az élsimítást is. Mert nem a szemüveg hibája hogy kevés a tereptárgy kevés az effekt meg nem lehet messzire ellátni, hanem a PS4 gyenge hozzá.
23.
23.
#21: Lehetne 16K felbontása is a ps5 nek!Ez a cucc nem lesz jobb már.Talán a következő egy jobb kijelzővel.
22.
22.
Angelwing
#20: Látótérrel nincs semmi gond szerintem. Bőven jó!
21.
21.
Angelwing
A VR élmény nagyon jó! Kajak mintha benne lennél a játékban. Soka játéknál nincs próbléma csak az autós cucc szédítő, azt mondják hogy szokni kell az agynak és idővel elmúlik a szédülés. Hát a grafika pixeles de még így is különleges élmény és a játéktól is függ hogy van megcsinálva. Trackmániában a szikla tetején totál adja a magasság érzést, nagyon élethű,rendesen beszarsz a magasság miatt. Horror játéktól is beszarsz a félelem miatt. Szóval jó a cucc és sok játéknál nincs szédülés sem. PS5-nél meg biztos még szebb lesz a grafika. Nekem megérte!
20.
20.
zozo76hun
ocsem jatszott a haverjanal psvr-el, kanadaban. namost o is azt mondta hogy jo meg minden de kurva alacsony a felbontas, nagyon pixeles a kep, de ami a legrosszabb, az a csolatas. kicsi a latoter, vagy latomezo, ahogy tetszik. ez ami nagyon zavaro. viszont a vr elmeny nagyon ut.
19.
19.
Formula1fanatic
Nem túl biztató amiket írtok :D Előbb utóbb ki kell próbálnom :D
15.
15.
dcba
#9: Nyugi semmi hallucinacio vagy ilyesmi, egyszeruen vhogy olyan kicsit szurrealisan szedulosen ereztem magam, de semmi olyan amire azt mondanam, ez kellemes bagyadsag :D
11.
11.
zozo76hun
#9: van aki nem birja, de idovel esetleg hozzaszokik majd. azt hogy a latast (pl eles-latast) hog, befolyasolja majd, az csak idovel derul ki. magyarul lesznek-e karos kovetkezmenyei a latasra, eloidez-e majd idovel latasromlast. ezt most meg nem lehet tudni.
10.
10.
Firsttime
#9: Annyira tetszett neki amit látott, rögtön tekert egy spanglit. :D
9.
9.
Formula1fanatic
#8: "Betepett állapot" pontosan mit kell ezen érteni? Mit tapasztaltál?
8.
8.
dcba
En felvettem es masodpercek mulva ugy izzadtam tole, h egyfolytaban beparasodott a lencse, 3x toroltek at nekem es mindannyiszor egy pillanat alatt volt tiszta para a lencse, igy en hiaba probaltam ki, nem derult ki szamomra, h miert is lenne szuksegem erre a cuccra. A hazafele tarto kb feloran keresztul tapasztalt betepett allapotrol mar nem is nyilatkozom.
7.
7.
gorbesz
Igy van, es ezzel az egekben az ar. Nem beszelve arrol, kilometernyi kabel leszva bekotese utan. Pesten hol lehet kiprobalni?
6.
6.
zozo76hun
meg kellenek a move-k is, ha a jatek igenyli. tehat ps4(de inkabb pro),+psvr+camera+move(2db).
5.
5.
KopyAti
Én is úgy tudom, hogy kamera is kell.
4.
4.
Dercsi
3.
3.
azureknight0715
Ez egy kicsit téves me ps 4 mellé kamerára is szükség van!
2.
2.
PS4jacksony
Én a szegedi Media Markt ban próbáltam ki nem rossz a ketreces merülés kifejezetten tetszett
1.
1.
Dresa
Ha. Alaki tud helyet ahol kipróbálható szóljon pls :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...