Idő előtt kiszivárgott a Project CARS 2 előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 31.
  • Videó
Link másolása
Idő előtt megtekinthető lett a jó eséllyel erre a hétre időzített bemutatkozó Project CARS 2-előzetes. Az első trailer ráadásul nagyot markol, hiszen a folytatás minden főbb újdonságáról lerántja a leplet.

Úgy másfél éve tudjuk, hogy a Slightly Mad Studios folytatást készít a Project CARS-hoz. Pár héttel ezelőtt aztán mozgolódás történt a csapat környékén, a cég CEO-ja, Ian Bell ugyanis a játék hivatalos fórumán erősítette meg, hogy bár kissé el vannak maradva a kampánymóddal és a grafikus felület kialakításával, szeretnék, ha már most szeptemberben boltokba küldhetnék a második részt.


Valószínűleg ennek a tervnek lehetett volna az első állomása a Project CARS 2 első hivatalos előzetese, ami végül idő előtt kiszivárgott. A friss kedvcsináló lényegében megerősíti mindazt, amit korábban a csapat már megosztott a rajongókkal, vagyis tényleg változatos helyszíneket, rengeteg autót és dinamikus napszak- és időjárásrendszert kapunk.

A Slightly Mad Studios egyébként korábban azt ígérte, több mint 50 helyszín és közel 200 pálya, köztük havas, murvás, sáros utak jutnak majd főszerephez a versenyek alkalmával. Az ígéretek szerint olyan új játékmódokkal bővülnek a lehetőségeink, mint például a Rallycross, a Hillclimbs vagy a Touge. Az autókínálat pedig nagyjából 40 gyártó különböző csodáiból áll majd össze, így több mint 200 négykerekű közül választhatunk.

A Project CARS második része PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

18.
18.
69er
#14: akkor mondom úgy, hogy a szirszar focus rs meg a gokartok helyett kellenének a pálya versenyautók. felőlem akár a formulákat is kihagyhatnák a francba. LMP, GT, touring autók azt csókolom. ha ettől csak az venné meg, aki normális versenyzést akar, halleluja. az online színvonal így is röhej.
17.
17.
RangerFox
Tetszik a Karib tenger kalózai trailer alól bevágott zene
16.
16.
m3gtr
Rohadtul bánom hogy pénzt adtam az első részért. Unalmas xar.
14.
14.
akifourteen
#4: Benne kellene lenni az ok,de azt te is tudod,hogy minden autó után licenszet meg kell venni ami nem kevés pénz. A fejlesztők nyilatkozták,hogy az első rész sikere után több autó lessz a második reszben. A forzaban sincs az összes GT3-mas autó, de tény,hogy több van benne,ja és azért a P.C-ban is vannak olyan verseny autók amik más játékban nincsenek én már nagyon várom bár nem tudom,hogy idén meg e fog jelenni. Az első részt PS4-en játszom még mindig úgyhogy a Xboxon Forza 6,Horizon 3-mat is nyomom mellette.
6.
6.
semike
Jo ez a vodeo,meg minden, de emlekszem az elso resz is,allati hangulatosan kezdodott,aztan amikor elindult a jatek,konkretan csak neztem mi ez a sz@r....meglassuk....
5.
5.
pendrivedealer
Én nem játszottam az elsővel, de ha jól hallottam, akkor még azon is van mit javítani, ráadásul sok minden nem került még bele abból, amit ígértek. Ez így kicsit pénzlehúzásos szagú. Előbb inkább abba kéne beépíteniük minden olyan funkciót, amit megígértek. Nyugodtan hurrogjatok le, ha rosszul tudok valamit, vagy rosszul gondolom.
4.
4.
69er
ezeknek mind benne kellet volna lennie az elsőben is. az összes mai GT3, GTLM autó alap kéne, hogy legyen, erre itt úgy mutogatják a huracant, mintha hú de nagy szám lenne.. azt még nem is a gt3 verzio. az 50 helyszín meg márt megint úgy jön össze, hogy silverstone 3 layoutja 3-nak számít. mondom ezt úgy, hogy imádtam az elsőt. csak hát egy agyon moddolt GTR Evolution kéne kiadni...
3.
3.
delphijos
Azért ebből az előzetesből túl sok mindenre nem lehet következtetni. Kb. az összes autós játéknak ilyen előzetese van. Persze lehet jó a végeredmény. Én is kíváncsian várom.
1.
1.
godach
ÁÁÁÁ egy mocskos Porsche 935/78 "Moby Dick" :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...