Nintendo Switch - reklám a Super Bowlra

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 1.
  • Videó
Link másolása
Lehet, hogy már csak egy hónapja maradt a Nintendónak a Switch premierje előtt, azonban láthatóan tartalmas marketingkampánnyal készülődik a nagy napra a cég. Például a Super Bowl szünetébe is bevásárolta magát.

A korábbi pletykák szerint az EA-t nagyon zavarta, hogy a Nintendo nem igazán hirdet sportközvetítéseken, azonban most abszolút nem panaszkodhat: a kiotóiak a Super Bowl szünetében is vásároltak maguknak egy reklámblokkot, ahol az alábbi kedvcsináló rövidített változatát fogják levetíteni.

A legtöbb Super Bowl-reklámmal ellentétben a hangsúly nem a viccelődésen van, a Nintendo különböző élethelyzetekkel szeretné bizonyítani, hogy mennyire sokrétű konzol a Switch, és hogy milyen változatos játékok érkeznek hozzá. Akik komolyabban is elmerülnének a témában, nézzék meg a felvétel ötperces kiadását:

Egyébként ez utóbbihoz kapcsolódik egy vicces baki is: a portugál változatból elfelejtettek kivágni egy snittet, amin a konzol fejlesztői kiadása tündököl. Legalább ilyet is láttunk.

Mennyibe kerül a Switch online szolgáltatása?

Dr. Serkan Toto, egy tokiói tanácsadó szerint a Nintendo elnöke, Tatsumi Kimishima azt mondta a cég pénzügyi helyzetjelentésekor, az online multit is biztosító prémiumszolgáltatásuk évi 2-3 ezer jenbe, vagyis 17-26 dollárba fog kerülni. Ezzel olcsóbb lehet, mint a PlayStation Plus vagy az Xbox Live Gold, ugyanakkor a fícsörpalettája is szegényesebb - az például már most sokakat zavar, hogy a havi egy NES- vagy SNES-játékot nem tarthatják meg.
36.
36.
DON GONDOCS
http://ninten.blog.hu/2017/02/02/a_nintendo_torolte_az_utolso_meg_keszulo_wii_u_jatekot
35.
35.
DON GONDOCS
Csodálkozok hogy még valaki hisz a nintendo konzoljában. Értem én hogy egy olyan réteget akarnak megszólítani akik eddig is szerették a nintendo-t és nem akarnak beállni a ps4, box mögé, de az se megoldás hogy kiadnak egy gyenge gépet, ami hordozható, hozzácsapják mindazt amitől a wii jó volt (mozgásérzékelős irányítás).
Azzal értek egyet amit Gamerod írt, elején még így gondoltam hogy ilyen lesz, egy hibrid konzol és a dokkoló adja a gép javát, de nem így történt. Ez megint egy gyenge próbálkozás. Egy idő után már a multiplatform címek se fognak menni rajta, mert sokat kéne rajta butítani. Szerintem bármelyik másik 2 konzollal vagy akár a 3dsel is jobban jár az ember mint ezzel a halva született konzollal.
34.
34.
delphijos
#30: Pontosan, de IPhone-ról tévére küldve a képet, állítom hogy Switch-én sem lenne szebb. A játékmechanika sem azért ilyen mert a "nagygépes" valtozatatot nem bírná.... De ettől függetlenül ha nyitocim lenne egy FE , MH, egy DQ, én lennék az első aki rohanna a boltba...
32.
32.
myrte
#22: Plusz mellé egy kis Monster Hunter és kilóra mindenkit megvettek :D
31.
31.
myrte
#27: Főzés közben én se nyomogatnám. Tuti oda égne a kaja, vagy még rosszabb, a konzolt ejtem bele.
30.
30.
myrte
#24: Az FE Heroes csak belekóstolásra elég. Ha játszottál volna rendes FE résszel, akkor tudnád, hogy édes kevés a konzolos verziókhoz.
29.
29.
GAMEROD
Pont abba fog belebukni mint a WII U. Elsőként kinek van kedve egy féltégla méretű kézikonzolt magával hurcolni. A WII U-hoz még egy tok se volt, gyanítom hogy ehhez se lesz, pedig azért az fontos lenne, hogy ne kelljen belecseszni a táskába ahol majd karcolódik. Másodszorra pedig ma már a telefonok, tabletek is csatlakoznak a tévéhez, akár vezeték nélkül is. Úgyhogy ilyen dokkolók már csak kényelmetlenségnek számítanak. Legjobb döntés egy asztali konzol lett volna. És egy kistestvér kézikonzol annak akinek arra van igénye mint régen a gameboy volt.
26.
26.
daenath
Ezekbol a reklamokbol az jon le, az emberek ha kimozdulnak kutyu nelkul marszorakozni se tudnak! Most tenyleg a buszon/villanyoson elokapja a Switchet az ember 10 perc jatekra? De a legjobban a kattano hang tetszik mikor osszepattintja a ferdarabolt Wii U kontrollert! A regi kinai gagyi cuccokra emlekeztett, azoknak volt meg ilyen hangja...sokaig is birtak, kb. 3 napig!
24.
24.
Animejetix
#20: Ja.... szerintem is a kézikonzol kivégzéséről van szó, már csak azért is érzem mert pont ma töltöttem le a Fire Emblems Heroest mobilra és ez a sorozat eddig kézikonzolokon volt többnyire elérhető és most már mobilra érkezett.
Esküsz a játék bejelentkezésekor a Nintendo ID-met kérte a játék és be is jelentkezett a profilommal még a Miiverse is előjött...
tökre biztos hogy a handheld mobilon fog landolni...
22.
22.
#20: Pontosan, simán lehetne ez a terv, hiszen a DS-ek nagyon mentek/mennek, jön egy hordozható cucc akkor miért nem azt mondják amire szánják, illetve akkor is...Skyrim, Zelda, Márió és szarok mint ilyen Street Fighter 2, hagyjuk már. Ha el akarják adni miért nem időzítették rá a Pokémont? Lenne egy überbrutál mindent alázó állat pokémon, amiért a veséjüket odaadják a japánok és ennyi, megjelenéskor 20 DS-szerű egyedi játék ami agyonbasz mindent és kész a siker. E helyett itt sunnyognak, meg Skyrim, kit érdekel?
19.
19.
Gaboo77
#16: +1
Ez jön le nekem is sajnos. Anno értem, hogy ez volt a csúcs, egy ilyen játék, de könyörgöm a telefonomon is van ilyen, sőt! Kicsit olyan nekem a Nintendo mint a Nokia. Erőlködik, hogy jó az ő cucca, nem kell a komolyabb, mert a felhasználóknak nem kell okostelefon, meg Android meg semmi, majd a saját hülyesége miatt elbukik. Most pont ugyan ezt látom. Tetrisre és barátaira ott a telefonom, ezért nem vennék egy olyan drága gépet, hogy lehet PS4-et is kapnék érte. Főleg, hogy sorba jelentik be, hogy ez se, meg az se jelenik meg rá. Meg Skyrim... istenem....5 éves játék és már elérhető lesz?! Butítva...gondolom... hogy elfusson... Bocsánat, ne is reagáljatok! Csak a saját véleményem!!! Akinek tetszik, használja és vegye! Nem akarom megbántani!
18.
18.
delphijos
#15: És még az is megeshet hogy az embernek olyan tabletje / telefonja van, ami erősebb mint a Switch....
16.
16.
Henry82
A srac inkabb vett volna egy mosogepet a switch arabol es akkor nem kene 20 percet a mosodaban szarozni. Nem akarok megserteni senkit, de ezek a nintendos cuccok gyerekjatekok 7 eveseknek, amivel nincs is semmi gond, de hogy az istenben tudnak ezekkel a rozsaszin pittyegos puttyugos jatekokkal felnottek jatszani?!
14.
14.
TeddySnow
Na mi van, most nem a szarással reklámozzák?
13.
13.
#12: Ez nem erről szól, hogy valakinek tetszik, valakinek nem, mert akinek tetszik az jövőre már semmi újat nem fog kapni rá és majd anyázik hogy jól átverték. Szeretném szeretni, ha lehetne, de ez a koncepció alapból halott üzlet. Itt megint lesz 2 millió aki amúgy bírja a N-t és bármit megvesz, ennyi. Utána meg marad a Wii U már látott lejtmenete...
12.
12.
north
#11: Bár megfogadtam, hogy nem fogok hozzászólni többet, de a hozzászólásod nem maradhat reakció nélkül! xD

Szóval gratulálok a szép választékos megfogalmazásodhoz, amit még káromkodással is megfűszereztél! Édesanyád büszke lehet rád :)

Egyébként nem értem mindenki már továbblépett pro/contra is ki lett beszélve, hogy kinek mi a véleménye a switch kinézetéről és teljesítményéről valakinek bejön, valakinek nem. Kész vége. Sajnálom, hogy le vagy két körrel maradva! :D
11.
11.
dvs00
Azt a pénzt is lehet, hogy inkább a fejlesztésre kellett volna fordítani bazmeg. És akkor nem tartanának itt, és nem egy mihaszna idejétmúlt kibaszott műanyag szart akarnának lenyomni a torkunkon amit két éven belül kibaszhatsz a gecibe mert nem jó lófaszra sem.
10.
10.
GAMEROD
Én szeretem a Nintendo fílinget, de a megvalósításaikkal én sem értek egyet. Mit is kellett volna csinálni? Kiadni egy normális és viszonylag erős asztali konzolt mint a WII volt annak idején. És KÜLÖN mellé egy kézit mint régen a Gameboy volt a NES/SNES főkonzulok, akarom mondani főkonzolok mellett, és ez a kézi összehozható lenne az asztalival. Tehát opcionális lenne a hibrid változat, nem pedig a vásárlóra lenne erőltetve.

Nem haladnak jó irányba ezzel az ötlettel, 2008-ban a WII egy tényleg futurisztikus, szép és jó konzol volt, dugig exkluzív címekkel egy rakás Resident Evil is csak arra jelent meg, nem győztem a dolphin emulátort is futtatni pc-n. Már örültem hogy a kopogós műanyag Gamecube után végre észhez tértek a dizájnerek is most pedig ismét ilyen kopogós műanyag fíling az asztali változat, ráadásul ilyen szétszedhetős pattogtatós cuccokkal tuningolva, rosszul megtervezve kábelezés szempontjából is.
8.
8.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Ez megint bukóvári lesz. Hordozhatóság oké, de nemhiszem hogy 10-20 perc várakozás közt valaki mario kartozni vagy skyrimezni kezd.
7.
7.
delphijos
#5: Már bocs de nem ugyanez a 4-5 játék van az összes Switch reklámban? Mert akkor tényleg nem egy filmet nézünk.
5.
5.
godach
#4: Hát én nem tudom hol látod a Zelda, QuickDrow, Mario Kart és társait, de valószínű nem egy filmet nézünk.
4.
4.
delphijos
Viszont a tehénfejést meg kár lenne kihagyni. Lehet mégis kéne egyet venni.... :)
3.
3.
delphijos
Most tényleg nem akarok itt is kötözködni, de milyen "változatos játékok"-ról beszélünk? Ugyanazt a 4-5 játékot lehet látni mint bárhol máshol.
2.
2.
RangerFox
Ha az 1, 2, switchben a kardozás közben tényleg kardcsapáshangokat ad ki, akkor kell egy ilyen gép nekem.
1.
1.
Norbiii
Annyira megszoktam Wii U-n a Mario kart 8 mozgásos irányítását, hogy kár lenne, ha csak gombos lehetőség lenne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...