Sniper Elite 4-gépigény érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 12.
  • Gépigény
Link másolása
Jövő héten mutatkozik be a Sniper Elite-sorozat negyedik felvonása, amiben a második világháborús Olaszországba látogatunk majd. A PC-s rajongóknak ehhez szerencsére nem lesz szüksége komoly erőforrásra.

A Sniper Elite 4 február 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az új részben a második világháborús Olaszországban kell majd nácikra vadásznunk. A készítők ígérete szerint az eddigieknél sokkal nagyobb és komplexebb pályákat járhatunk majd be, de úgy tűnik, jól sikerült az optimalizálás, mert a DirectX 12-t is támogató negyedik rész gépigénye abszolút nem vészes.

A Rebellion a rendszerkövetelmény mellett egyébként azt is megerősítette, hogy a PC-s változat Denuvo védelemmel érkezik majd.

Minimum rendszerkövetelmény:

    • OS: 64-bites Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10
    • Processzor: Intel Core i3-2100 vagy hasonló AMD
    • Memória: 4 GB RAM
    • VGA: AMD Radeon HD 7870 (2 GB) vagy NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB)


Ajánlott rendszerkövetelmény:

    • OS: 64-bites Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10
    • Processzor: Intel Core i7-3770 vagy hasonló AMD
    • Memória: 8 GB RAM
    • VGA: NVIDIA GeForce GTX 970 vagy AMD Radeon RX 480
7.
7.
Machiavelli
Ez a Ubisoft számlájára is írható, hogy jól optimalizált, de például a For Honor nálam elfut a 750ti-on közép magas beállításokon és nem esik 30fps alá. Ugyan ez a Unityről nem mondható el. Nagyon sokat számít, hogy egy játék hogyan van optimalizálva.
6.
6.
Stranger
#3: Azért érzed így, mert amikor még nem volt internet akár 10 éves játékkal is eljátszottál és észre sem vetted. Vagy nyugodtabban vetted le a felbontást 1024x768-ra... megváltoztak az igények.

Olyan sohasem volt mint most, hogy pl. 10 éves quad szériás procival eldöcög pár új AAA játék. Vagy, hogy ~7 évig nincs új shader model/directx és nem kell emiatt kártyát cserélni. Aki megvett egy i5-2500K-t 2011-ben még mindig elvan vele, úgy hogy nem látott 30FPS alatti értéket, eközben megjelent egy új konzolgeneráció és már azokat is bekellett frissíteni.

A leírások meg ilyenek, nem tükrözik a valós igényt.
5.
5.
Formula1fanatic
#3: 90-es évek vége 2000-es évek eleje közepe időszakra ez nagyon nem igaz, sokkal rosszabb volt a helyzet mint most, viszont a játékok is látványosabban fejlődtek(ez is már jó rég volt). A GTX970 most már egy középkategóriás cuccnak számít mint a GTX1060, az i7 pedig szintén ajánlott mivel egyre több játék használja ki a 4 mag 8 szálat singlebe is. Ettől függetlenül egy i5-essel is jól elfuthat, szóval nem kell túldrámázni.
4.
4.
crytek
#3: Az jó régen lehetett.... Most egy adott év csúcs VGA-ja kb 2 évig elég max grafikára.... (jelenleg a 980Ti full HD-be bőven elég még így ez a 2 év most meg fog dölni)
3.
3.
KaktuszPingvin
Nevetségesek ezek a mai gépigények. Régen vettél egy kenyérpirítót, és azon tolhattad 20 évig, ma meg minden az i7, meg 970.
2.
2.
DON GONDOCS
Hát ez nagyon emberbarát gépigény :D
1.
1.
dvs00
Kibaszott jól is néz ki a gém, abszolút várós az Ghost Recon mellett, bár utóbbiban elég lelombozó, hogy átmennek egymáson az emberek, attól kb hányingert kapok bazmeg. Ezért utáltam a Divisiont is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...