Megérkezett a Switch mobilos alkalmazása

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 19.
  • Letöltés
Link másolása
Androidra és iOS-re is tölthető a Nintendo Switch mobilos alkalmazása, amely egyebek mellett a voice chatet is lehetővé teszi. Az időzítés nem véletlen, a héten megjelenő Splatoon 2 már támogatja az appot.

Az App Store-ból és a Google Play Store-ból is letölthető már a Nintendo Switch mobilalkalmazása, amely az online játékot hívatott kiegészíteni. Az app használatához egy Nintendo Switch-re, egy Nintendo Accountra és egy támogatott játékra van szükség - a pénteken megjelenő Splatoon 2 ilyen.


Az appot azért is érdemes letölteni, mert két nagyon fontos funkciót ad hozzá a Switch-hez. Egyrészt ez teszi lehetővé, hogy partit szervezzünk az ismerőseinkből, kereshetünk a Nintendo-fiókunkon, a Facebookon vagy a Twitteren keresztül, és azokat a játékosokat is meghívhatjuk a csapatunkba, akikkel nemrég találkoztunk játék közben. Emellett a voice chatet is az app hozza magával, egy közös szobában vagy csapatokra felosztva is beszélgethetünk a barátokkal.

Emellett játékspecifikus szolgáltatásoknak is örülhetünk, a Splatoon 2-höz például a SplatNet 2 érkezik, amelyben mindenféle eredmények és statisztikák után kutathatunk a játékkal kapcsolatban.

Az app ingyenes, de 2018 elejétől már csak azok tudják használni, akik előfizetnek a Nintendo online szolgáltatására. Ez egyébként évi 20 dollár lesz, itt foglaltuk össze róla a fontosabb tudnivalókat.

19.
19.
zozo76hun
mi jatszottunk ugy hogy a haver xbox one-val, en xbox 360-nal, osztott kepernyon az ocsemmel. a telefon hangouts appjaval dumaltunk (mivel nincs party chat xbox one es xbox 360 kozott). az ocsem iphone-ja tuz forro volt, az enyem (nexus 5) szinten. mindket telefon illetve a tuloldalon a havere is toltore volt rakva kozbe nehogy lemeruljon. na azt a ganyolast mire osszehoztuk ezt, drot erre, drot arra... kegyetlen volt de ment.

szerintem egyszeruen rohej hogy ezt a nintendo komolyan gondolja. pedig komolyan gondolja...
14.
14.
zozo76hun
tulajdonkeppen ez egy feature. ugye a nintendo mindent mashogy csinal direkt. meg a voice chat-et is. almomban nem gondoltam volna hogy 2017-ben egy aranylag friss konzolhoz ilyen voice chat-et csinal valaki, es komolyan is gondolja... :)
11.
11.
Gamelord
#7: Hát, elég szar megoldás, ezt senki se tagadja. Viszont én örülök, pont van egyoldalú félig nyitott bt headsetem, ami ahogy nézem, az egyetlen életképes megoldás erre a konstrukcióra.
10.
10.
PaprikaJancsi
Telik múlik az idő, sok hibája van, de egyre jobban tetszik a Switch...csak azt tudnám miért ?
5.
5.
Heldengeist
Igen, ez egy olyan funkció, amit a Switchnek kellett volna tudni a megjelenés óta, nem hónapokkal később egy telefonos appból.
4.
4.
dcba
#3: Nem vagyok benne biztos, de ugy tudom, h a PS meg az Xbox sem tudja a jatek hangjat adni a headsetbol, mivel az a controllerbe van bedugva.
Az mondjuk gaz, h telo kell ahhoz, h kommunikalj a tobbiekkel, mivel kozismert milyen jo a telefonok akksija.
Az jo dolog, ha ezt is tudja az app, de ha kimondottan igy kell kommunikalni, az gaz.
3.
3.
zozo76hun
tehat ha a haverral mondjum switch-el akarunk multizni (nem akarunk), akkor kell hozza a telefon is, a telefonba bedugva ugyebar mindjuk a headset. de ha a headset a fulembe van akkor sokkal kevesbe hallom a tv hangjat. ha ne adj isten viszont a tv-t is szeretnem fejhallgatoval hallgatni (hogy ne zavarjak masokat pl), akkor meg a telefont nem tudom a fulemre dugni. vagy a telefont kihangositom, de akkor nem csak a hangom hanem a jatek hangjat is atviszi a haverhoz. az egesz megoldodna azzal ha a jatek.hangjait is az app adna, de tud ilyet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...