Final Fantasy XV - megismétlik a multis bétát

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 6.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár jelenleg is tudtok játszani a Final Fantasy XV multiplayer bétájával, a jövő héten megismétlik a tesztet a készítők. Még szerencse, mert az első kört nem igazán tették kellemessé a szerverproblémák.

Jelenleg is zajlik a Final Fantasy XV multiplayer DLC-jének a bétatesztelése, a próbalehetőséget azonban szerverproblémák és más hibák tarkítják. Még szerencse, hogy a Square Enix egy újabb kört tart majd, a Twitteren megejtett bejelentése szerint augusztus 11-13. között nyitják ki újra a szervereket, ahol a továbbfejlesztett matchmaking is bemutatkozik - erre is sokan panaszkodtak ugyanis.

A multiplayer DLC egyébként a Comrades címet viseli majd, és még nem tudni pontosan, hogy mikor fog megjelenni. Kooperatív élményt ígér, a játékosok megálmodhatják a saját karakterüket, és négyesben vállalhatják be a játék küldetéseit. A kiegészítő új felszereléseket is ígér majd, és később az eredeti főszereplőket is játszhatóvá teszik benne.

A bétateszt első köre augusztus 8-ig tart, a tesztelésen azok vehetnek részt, akiknek van szezonbérletük a játékhoz, és PlayStation Plus-, illetve Xbox Live Gold-előfizetők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...