Frissítve: The Witcher - ma rajtol el a minisorozat

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 2.
  • Videó
Nem ez az első alkalom, hogy dokumentumfilm foglalkozik a The Witcher-sorozattal és a CD Projekt RED csapatával. A mostani vállalkozás egy hatrészes minisorozat lesz, aminek az első felvonása pont ma mutatkozik be.

Szeptemberben már megjelent egy, a lengyel csapattal és az őket a topligába repítő The Witcher-szériával foglalkozó dokumentumfilm, de ha az nem lett volna elég, akkor most indul egy újabb hasonló vállalkozás is.

A hatrészesre tervezett minisorozatot az a Danny O’Dwyer’s készítette, aki elég otthonosan mozog a játékok világában, hiszen legutóbb olyan címek hátterét mutatta be, mint a feltámasztott DOOM, a Final Fantasy XIV, de a Psyonix-féle Rocket League-ről is készített már dokumentumfilmet.

A mostani vállalkozás is közösségi finanszírozásból jött össze, az első rész, a CD Projekt története pont ma mutatkozik be, hogy aztán a következő napokban, október 13-mal bezárólag elérhető legyen a többi epizód is.

Update! Meg is érkezett az első rész, amely a fejlesztőstúdió történetét mutatja be.

12.
Oldman
Ruga!
Jòl van èrtem, akkor hajrà! :)
11.
Ruga
#10: Első végigjátszás is dlc-vel értendő, egyből megvettem a season passt, gondolhatod! :D ;)
De való igaz, a Blood and Wine az nagyon odabax :)
Az első végigjátszás végén lett meg a jobb konfig és amikor megláttam mindezt 4k-ban max graffal akkor tudtam, hogy újra fogom kezdeni, ráadásul a GOTY-t megkaptam mivel megvolt minden dlc és abban már benne volt a HDR is, amit meg tud a 4k tv... namost amikor a reggeli ködfoszlányos erdő lombkoronáján átszűrődnek a reggel aranyló napsugarai.. :)))
És itt most csak a grafikáról beszélünk.. pedig ott van még a zene, a történet, a hangulat, a játék.. az egész egy nagy kaland. :)
Majd kíváncsi leszek a Blood and Wine-ra így, és most úgy építem fel a karaktert, hogy tele fogom pakolni a kúriát witcher páncélokkal és különleges kardokkal :DDD
10.
Oldman
Ruga! 9#
Akkor ha a Blood and Wine dlc-t nyomni fogod, akkor fogsz szerintem igazàn elàjulni a làtvànyvilàgtòl, ami szerintem a sima szèriàt / nem tartalmilag, ès törtènetileg èrtve / agyonvàgja làtvànyilag. A szìnek, a framerate, a kidolgozottsàg szemet gyönyörködtető!! Sokszor csak barangolni volt kedvem benne, nem is igazàn a harc miatt jàtszottam. Egy kis mini spoiler: lesz egy elkèpzelt mesevilàg ebben a dlc- ben, na az oda.asz! :)
9.
Ruga
Pc-n egy 1080-assal 50+ fps-t úgy tud ultra beállításokkal, hogy a növényzet rendert ultráról highra (nem látszik) árnyékok ultráról highra (szintén nem látszik) és az nv hair-t kikapcsolva (szerintem az alap is okés) használom. Hozzáteszem 4k-ban így is egy audiovizuális orgazmus, több mint 400 órát töltöttem el vele a megjelenése óta, a 2. végigjátszásban vagyok de még nem értem a dlc-kig. Ki.aszott nagy játék! Simán félreteszem hetekre mert épp vagy nincs idő vagy mert mást játszom, meg mert van élet a witcheren túl is, de aztán mindig visszatérek Geralt történetéhez, mert nálam ez a játék ül a képzeletbeli trónon letaszíthatatlanul. :)
8.
Oldman
Gykrizsi!
Rendben, mindenkèppen jelzem majd a tapasztalataimat ez ûgyben, igaz ahogy többen is jeleztèk alattam, csodàt nem lehet vàrni a javulàst illetően. :/ Ha egy kis èlsimìtàs, valamint àrnyèk javulàs mègis lesz, akkor az màr egy fèl siker lenne! Valòban, full hd-s tv-n ezek mellett az esetleges javìtàsok mellett az fps-t is netàn megnövelik csak 30-ról 40-re, az sokat dobna a jàtèkon. Èrdekes, hogy a Blood and wine dlc mennyire szèpre sikeredett minden szempontbòl, ott az fps tuti nem 30, hanem 40-50-közötti. A sima Witcher 3-nàl voltak ez ügyben problèmàk. Mindenesetre kìvàncsi vagyok! Ja, a The last of us is megkapta 2-hete a pro 4k tapaszt, èn plazma full hd tv-n pro masinàval nem làttam ègbekiàltó vàltozàst, csupàn azt, hogy a framerate közel 60-at minden körülmènyek között tartani tudja. Ilyen szempontból öröm rànèzni a jàtèkra! Aki azt àllìtja, hogy a 30 fps megfelelő, akkor menjen gyorsan egy szemèszhez. Èg ès föld a kettő között a különbsèg. Autòversenyes jàtèkoknàl a 60 alap kellene hogy legyen, de shootereknèl is sokat nyom a latba..szerintem.
5.
Gykrizsi
#3: Ha viszont megérkezik, kíváncsi lennék rá, milyen? Ha eszedbe jut, írhatnál pár sort.
4.
Gykrizsi
#3: Ok, nem olvasok sok ilyen oldalt, csak valahol úgy volt írva majd a boxos patchel együtt érkezik valamikor. Bár akkor úgy látszik igazuk volt :)
3.
Oldman
Gykrizsi!
Nem csak itt, lènyegèben minden portàlon, mèg a külföldi gamer weblapokon is. Üsd be: Witcher 3 4k patch, ès akkor lehet olvasni az ezzel kapcsolatos informàciòkat, dàtumokat stb.. A lènyeg, hogy lesz tapasz, max kicsit vàrunk rà! :)
2.
Gykrizsi
#1: Itt lett szerintem elírva a dolog, máshol nem olvastam, hogy most érkezne.
1.
Oldman
Idèn szeptember 7-èn arról szòltak a hìrek, miszerint pàr nap (?) ès megèrkezik PS4-re a javítò patch, melynek segítsègèvel 4k-ban, ès több grafikai tuninggal èlvezhetik a jàtèkosok a kedvenc sorozatukat. Azòta is jön... Mint ahogy a legùjabb filmware frissìtès is, köztük a magyar menüvel. Persze az utòbbi viszonylag hidegen hagy, de a Witcherre azèrt nagyon kìvàncsi lennèk mostanra, hogy mit hoztak ki grafikailag az egyèbkènt is szèpen elkèszìtett jàtèkból. Remèlem nem csak a felbontàst javìtottàk, hanem az èlsimìtàsokat, a finomabb fa mozgàsokat, szìneket, ès tàrgy rèszletessègeket egyarànt, ùgy lenne èrtelme a feljavìtàsnak. Főleg sima full hd-s tèvèknèl. Valòszìnű novemberre lesz vàrható a javìtó folt...szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...