Frissítve: The Witcher - ma rajtol el a minisorozat

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 2.
  • Videó
Link másolása
Nem ez az első alkalom, hogy dokumentumfilm foglalkozik a The Witcher-sorozattal és a CD Projekt RED csapatával. A mostani vállalkozás egy hatrészes minisorozat lesz, aminek az első felvonása pont ma mutatkozik be.

Szeptemberben már megjelent egy, a lengyel csapattal és az őket a topligába repítő The Witcher-szériával foglalkozó dokumentumfilm, de ha az nem lett volna elég, akkor most indul egy újabb hasonló vállalkozás is.

A hatrészesre tervezett minisorozatot az a Danny O’Dwyer’s készítette, aki elég otthonosan mozog a játékok világában, hiszen legutóbb olyan címek hátterét mutatta be, mint a feltámasztott DOOM, a Final Fantasy XIV, de a Psyonix-féle Rocket League-ről is készített már dokumentumfilmet.

A mostani vállalkozás is közösségi finanszírozásból jött össze, az első rész, a CD Projekt története pont ma mutatkozik be, hogy aztán a következő napokban, október 13-mal bezárólag elérhető legyen a többi epizód is.

Update! Meg is érkezett az első rész, amely a fejlesztőstúdió történetét mutatja be.

9.
9.
Ruga
Pc-n egy 1080-assal 50+ fps-t úgy tud ultra beállításokkal, hogy a növényzet rendert ultráról highra (nem látszik) árnyékok ultráról highra (szintén nem látszik) és az nv hair-t kikapcsolva (szerintem az alap is okés) használom. Hozzáteszem 4k-ban így is egy audiovizuális orgazmus, több mint 400 órát töltöttem el vele a megjelenése óta, a 2. végigjátszásban vagyok de még nem értem a dlc-kig. Ki.aszott nagy játék! Simán félreteszem hetekre mert épp vagy nincs idő vagy mert mást játszom, meg mert van élet a witcheren túl is, de aztán mindig visszatérek Geralt történetéhez, mert nálam ez a játék ül a képzeletbeli trónon letaszíthatatlanul. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...