Hivatalos: PC-re is megjelenik az Injustice 2

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette azt, amire oly régóta vártunk: az Injustice 2 számítógépeken is tiszteletét teszi, és a legjobb, hogy a premierre még idén sor kerül!

Habár sokáig váratott bennünket a Warner a hivatalos bejelentéssel, titkon mindig is reméltük, hogy PC-re is megjelenik majd az Injustice 2. A kiadó az imént végül megerősítette a számítógépes változatot, amit a Steamen és a Windows Store-ban vásárolhatunk meg idén ősztől.

A pontos megjelenési dátumot még nem kaptuk meg, a játék nyílt bétatesztje azonban már holnap, október 25-én kezdetét veszi, így biztosan nem lehet messze a premier. A portot egyébként az átiratokra szakosodott lengyel QLOC készíti, ők fejlesztették a Mortal Kombat XL PC-s verzióját is.

Az Injustice 2 idén tavasszal jelent meg PS4-re és Xbox One-ra, és kiválóan sikerült. A fejlesztők a Switch-változatot sem zárták ki.

5.
5.
leviske
Az ilyen késleltetett bejelentéseket azért utálom, mert mostanra annak tudatában, hogy nem jön PC-re, már végignéztem twitch-en a sztorit. Maga a játékmechanika meg önmagában nem olyan, hogy csak amiatt nekifutnék.
4.
4.
Hunork
#2: A QLOC portolja, ők javították ki az MKX portot is
3.
3.
dcba
#2: A PCsek is megkaptak az XL Dlcket minden ami konzolon kijott, PCn is elerheto, raadasul megjeleneskor valami rettento csapott aron arulta a Steam, asszem volt vagy 5 dollar, mig konzolon vagy 20. Nezz utana ha neked kimaradt volna az XL DLC.
2.
2.
strike19
Örülökneki hogy PC-sket is hagyják érvényesülni.De vajon melyik csapat fogja portolni?Vajon milyen lesz a net kódja?
Megint nem kapják meg majd az utolsó DLC a PC-sek mint a Mortal Kombat XL-nél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...