Game of the Year-kiadással tér vissza a Hitman

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Először hallatott magáról a Hitman, mióta az IO Interactive függetlenedett a Square Enixtől. Habár a játék második évadának bejelentése még várat magára, egy Game of the Year-kiadást és egy adag újdonságot azért kapunk majd hamarosan.

Game of the Year-kiadással tér vissza a Hitman, az új változat november 7-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra letölthető formában. A csomag a játék minden eddigi tartalmát magába foglalja, azok a játékosok pedig 20 dollárért frissíthetnek, akik annak idején befizettek az eredeti kiszerelésre.

Az újrakiadás ugyanis extra tartalmat is hoz magával, konkrétan egy négy küldetésből álló minikampányra csaphatunk le, amely a Patient Zero címet viseli. Habár az új sztoriszál a már meglévő helyszíneket (Sapienza, Bangkok, Colorado és Hokkaidó) forgatja újra, igyekezték azokat felturbózni a fejlesztők: új játékmechanikák, álcák, karakterek, kihívások, zenék és HUD-elemek várnak ránk, ráadásul az AI is tanult egy-két trükköt a legutóbbi találkozás óta. Emellett új ruhák és fegyverek (köztük a Blood Money bohócjelmeze) várhatók, ezekhez pedig egy-egy Escalation Contract is érkezik.

Ingyenes frissítésre is számíthatunk, továbbfejlődik a Contracts mód, javítanak a bevilágításon, illetve az Xbox One X-tulajok is örülhetnek, mert natív 4K-ban, magasabb framerate mellett tolhatják majd a játékot.

A fejlesztők emellett újra aktiválják az eddigi Elusive Targeteket, és bár az elbukott célpontoknak továbbra sem szaladhatunk neki újra, ha kihagytuk az egyik küldetést, azt újra megpróbálhatjuk.

A Hitman jövője akkor vált bizonytalanná, mikor a Square Enix bejelentette, hogy meg szeretne válni a játékot fejlesztő IO Interactive-tól. A dán csapat végül a függetlenedés útját választotta, és szerencsénkre a Hitman-sorozat jogait is magával vihette.

4.
4.
zozo76hun
xbox one x, nativ 4k. nem lesz rossz ez!
1.
1.
Juha
Tehát ha megvettem volna a teljes évadot, akkor most +20 dolcsiért meg is kapom. Grat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...