X06: Halo Wars - Stratégia készül a Halo alapján

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre megértettük, hogy a Microsoft miért nem akarta támogatni a Halo alapján készül Command & Conquer-kiegészítést: ők maguk is stratégiát készíttetnek!
Végre megértettük, hogy a Microsoft miért nem akarta támogatni a Halo alapján készül Command & Conquer-kiegészítést: ők maguk is stratégiát készíttetnek!


Gondolom, a nagy rajongók rögtön a trailerre vetették rá magukat, majd menten össze is pisilték magukat a látványtól - nem csodálkozunk, ha így tettetek, a szerkesztőségben az utóbbi egy órában csak ez a játék volt a téma. Azonban lássuk, a hivatalos részleteket is: az X360-exkluzív stratégiát az Ensemble Studios fejleszti, kik anno megajándékoztak minket az Age of Empires játékokkal, továbbá jelenleg szorgosan munkálkodnak a harmadik rész kiegészítésén. A Halo Wars-ban az emberi UNSC erőket irányíthatjuk majd az idegen covenantok ellen - szemünk sugárzik az örömtől: csak jelenne már meg!

Frisstíve:


skiz0 megtalálta nekünk a játék hivatalos oldalát, melynek nem meglepő a címe sem :) Jelenleg 5 háttérképet és bemutató videót tölthetünk (a feljebb láthatót csak...). Sajnos itt sincs még sok infó a játékról, de ha valamit megtudunk jelentkezünk!
8.
8.
Ca$h
Kivancsi vagyok, hogy hogyan fogják megoldani az irányítást, mert a nagy sikerű BfME2 irányítása X360-on katasztrófa a PC verzióhoz képest. Borzasztóan körülményes és nem is tudom elképzelni, hogy ezzel igazán profi és gyors játékokat lehessen letolni. Az RTS kifejezetten egérre és billentyűzetre van kiélezve és mondom ezt úgy, hogy tudom a C&C3 is lesz X360-ra, imádom az X-emet, és hogy tutira meg fogom venni a Halo Wars-t...
7.
7.
fojesz
Nem valószínű a PC-s verzió, a Microsoft közleménye szerint speciálisan x360-ra készítik a játékot.
6.
6.
Ca$h
Előbb vagy utóbb biztos lesz pc-re csak félő, hogy addigra már sajnos elavult lesz... :(((
5.
5.
skiz0
nekem mondod LordRat? :D
4.
4.
Halfer
Mekkora ötlet ez a játék, vaóh :D Más színben tűnik fel a Halo világa, tuti befutó!
3.
3.
skiz0
húh...de ez izombrutál, felkerült a várólistámra asszem :)

várom, akárcsak a C&C3-at :)
2.
2.
Mast3rmind
1.
1.
skiz0
http://www.halowars.com/


A játék hivatalos honlapja, ha valakit érdekel... :)

kiegészíthetitek sztem ezzel a hírt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...