Már készül a következő Hitman

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 8.
  • Teaser
Link másolása
Hiába vált meg a Square Enix a dán IO Interactive-től, a srácokat nem érintette hátrányosan a szakítás: nem ülnek tétlenül a Hitman-jogok felett, már készül a sorozat következő darabja, igaz, 2018-ig kell várnunk a konkrétumokra.

A nagy adag újdonsággal teletömött Hitman: Game of the Year Edition megjelenésének napján az IO Interactive vezérigazgatója, Hakan Abrak egy rövid blogbejegyzést címzett a rajongóknak. Mint írja, a csapatnak rendkívül nehéz éve volt, a Square Enix szakított velük, így független stúdióként folytatták a karrierjüket, de szerencsére a Hitman jogai náluk maradtak.

Ennek van előnye is: úgy folytatódhat a frencsájz, ahogyan szeretnék. Nagy előrelépés történt a következő Hitman fejlesztésében, "izgalmas, új funkciókkal" bővül a bérgyilkosunk repertoárja, ám csak 2018 folyamán beszélhetnek majd az első konkrétumokról.

A legutóbbi rész már 7 millió játékossal büszkélkedhet, Abrak pedig megköszönte minden rajongó támogatását. Jó hír, hogy a sorozat jövője biztosítva van, kíváncsiak várjuk, mivel rukkolnak elő a dánok!

5.
5.
Macifasz
#2: Én imádtam ezt az új irányt, engem picit a Blood Moneyra emlékeztetett. Hatalmas kedvenc lett, az összes pályát kitoltam Silent Assassinra. Személy szerint én nagyon várom a 2. évadot.
4.
4.
dante92
Ez a rész határozottan jobbra sikerült, mint az Absolutuon. De igen, a Blood Money-t vigyék tovább.
Amúgy meg elég szégyen, hogy az emberek ezzal a pár pályával (oké, több évadra tervezték...) kiadnak 10+ ezret 6 pályára (a tutorial nem számít ide). Én is benyaltam, mert imádom a sorozatot, a BM örök kedvenc! Viszont ez a kevés pálya sem annyira hangulatos számomra, mint a sorozat 4. részéé.
Nálam így néz ki a sorrend:
Hitman: Blood Money
Hitman: Silent Assassin
Hitman: Contracts
Hitman
Hitman: Absolution
Hitman: Codenam 47
3.
3.
Dízel
#2: Minden szavaddal egyetértek!!
2.
2.
GAMEROD
Elég gyengére sikerült ez a rész, annak ellenére hogy elsőnapos vétel volt nálam. Sokkal jobb lenne ha a Blood Money felépítését vinnék tovább. Nem kellenek bele rohadt nagy városok, és ezer játékmód mert teljesen felesleges, úgyis a többség a főszálra koncentrál, ami viszont elég gyér lett, a játékmenete pedig egykét kivételtől eltekintve hangulattalan, és egy kaptafára menő.
1.
1.
hedzsooo
Most bővítettem ki éppen Steamen a legutóbbi Hitman-t a GOTY kiadással, holnap egész nap tolom majd, még nem volt időm belekezdeni sem ebbe a legutóbbi részbe, ami ugye 1ébként már epizódikusan jelent meg. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...