Új játékkal bővül a Warhammer 40.000-univerzum

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Games Workshop egy lélegzetvételnyi időt sem hagy a Warhammer 40.000-univerzum hőseinek, így már javában készül egy új, körökre osztott 4X-stratégia, a Warhammer 40.000: Gladius - Relics of War.

A Games Workshop az elmúlt években gyakorlatilag bárkinek odaadta a Warhammer-univerzum jogait. Nincs ez most másként sem, a mostani, Slitherine Games által bejelentett játék viszont egy fokkal izgalmasabb projektnek tűnik, mint az eddigi próbálkozások.

A Warhammer 40.000: Gladius - Relics of War ugyanis egy sötét, gótikus, távoli jövőben játszódó sci-fi játék lesz, ami egy eddig teljesen ismeretlen, mély történetet mesél majd el körökre osztott, 4X-mechanikával és nem kevés harccal megfejelve. A játékban négy különböző faj (Space Marines, Astra Militarum, Orks, Necrons) közül választhatunk, ráadásul mindegyikük önálló kampányt is kap, így tartalmas szórakozásnak ígérkezik a Relics of War.

A játékmenetnek szerves része lesz a technológia fejlesztése, az infrastruktúra kiépítése, a felfedezés, az erőforrások menedzsmentje és persze a haderőnk megfelelő irányítása, legyen szó sima harci gépeinkről vagy különböző képességű hőseinkről. A küldetések során a diplomácia is segítségünkre lehet, de azon se lepődjünk meg, ha egykori szövetségeseink egyik percről a másikra árulnak el minket.

A játék csakis PC-re jelenik meg, az első komolyabb kedvcsinálóját pedig a Slitherine hivatalos Twitch-csatornáján mutatják be december 1-jén.

12.
12.
crytek
#11: Végre aki velem egyetért. Egy új Space Marine szerű lövölde jó volna,de nagyon
11.
11.
Necreon
#9: Mert egy ócska széthulló retek olyan irritáló interfésszel mint ha NeoCore games csinálta volna. Azon túl meg annyit tud hogy Left 4 Dead skin az egész, borzasztó kényelmetlen és darabos irányítással (nem az hogy milyen a kiosztás, hanem animációk, mozgásérzet stb.). Ja és persze az egész a Space Hulk téma köré van építve, ami már mindenkinek a könyökén jön ki mert az összes semmire se való apró szemét játék ezt dolgozza fel, mert vékony fém folyosókkal és sok sötétséggel dolgozik, ahhoz pedig nem kell különösebb kreativitás vagy tehetség mondjuk azzal összehasonlítva hogy kültéri világot kelljen alkotni.

Az egyetlen jó akciójáték ami ebből a franchise-ból valaha készült az a Space Marine. Az nagyon állat volt. Na olyat kérnék szépen.
10.
10.
Necreon
Pedig már kezdtem örülni, de úgy látszik több munka megy az intro logó animációjába mint a játékbeli egységekébe összesen.
9.
9.
shatterhand
#6: pc-n van a Deathwing. 1éve jött ki és azóta várjuk a konzolos portot. Látványban, meg videók alapján jónak tűnik, de mégis leszólják. Pedig mindig ilyet vártunk.
8.
8.
shatterhand
#7: De még milyen jó volt az FW! Múltkor ránéztem, de inkább abbahagytam, mert mai szemmel jó ronda (akkor se volt szép, de aki W40k fan volt annak konzolon ez nem számított). Egyszerű sztori, de mégis jó volt ahogy Tau oldalról szállunk szembe az emberekkel (börtönszabadítás, aztán ellentámadás, majd megjelenik a káosz, összefogás..áá kurvajó volt szerintem)
7.
7.
#6: Pedig az utóbbi időben elég sok fps jött ki WH-ből. A régi Fire Warrior is jó játék.
6.
6.
crytek
#2: Atomdurva fps/tps... De csak az ótvar turn based fostenger ömlik
5.
5.
Oresko
Hú, ilyen még nem volt. Ja, de.
4.
4.
kastorhun
Hát érdekes. de szívesen látnék egy Warhammer RPG-t vagy egy akció kaland játékot.
3.
3.
Malzatar
#2: Ízlések és pofonok...
2.
2.
almaspite
#1: Miért számodra mi lenne "értelmes"? Stratégiai játékok és jók is, nekem csak a moba vonallal van egy kis fenntartásom.
1.
1.
crytek
Hogy ebből senki se tud értelmes játékot készíteni az már kabaré :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...