Shadow of War - megjött az Outlaw törzs

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 14.
  • Letöltés
Link másolása
Ingyenes és fizetős tartalomból egyaránt kijut ma a Middle-earth: Shadow of War játékosainak. Az új frissítés egy igen kemény nehézségi szintet hozott, és már elérhető a lázadó orkok csoportja, az Outlaw törzs is.

Folyamatosan jönnek új tartalmak a Middle-earth: Shadow of Warhoz. Elsőként itt van a Outlaw Tribe Nemesis csomag, amely 15 dollárba fáj, ha nincs szezonbérleted. A lázadó Outlaw orktörzs mellett új küldetések, Fortress-témák, felszerelési tárgyak ütik a markunkat. Vad csaták várnak rád a kiegészítőben, akár még csapdába is csalhatod az ellenségeket, ha pedig levadászod a kapitányokat, egy remek legendary gear üti a markodat.

A DLC mellett egy ingyenes frissítés is napvilágot látott. A számos hibajavítás mellett egy új nehézségi szintet, a Gravewalkert kapjuk meg. Itt már nincs utolsó esély a csaták során, az orkok is magasabb szintre lépnek, ha megölnek téged. Ezenkívül több ork kapitány lesz a játékban, de a besúgókból kevesebb lesz, miközben az orkok nagyobbat sebeznek, mi pedig kevesebbet.

Februárban egyébként a sztorimód is tovább bővül. A szezonbérlet tartalmáról ebben a hírünkben olvashatsz részletesebben.

2.
2.
silkgoat
Hu, de birnek egy mad max fele filet az ork torzsekkel. Felolem lehet trilogia is. World of Mordor 1-2-3. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...