Friday the 13th: The Game - jönnek a botok

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 18.
  • Letöltés
Link másolása
PC-re és PS4-re már ma befut, és hamarosan Xbox One-ra is megérkezik a Friday the 13th: The Game legújabb frissítése, amely egyebek mellett az offline botokat is magával hozza.

Habár a single player kampány továbbra is várat magára, legalább botok ellen küzdhetünk majd a Friday the 13th: The Game-ben. A gép által irányított ellenfeleket a PC-re és PS4-re ma, az Xbox One-ra pedig valamivel később érkező frissítés hozza magával, és a többesszámból már kitalálhattátok, hogy az offline módban csak Jasonnel nyomulhatunk.

A botok elleni meccs beállításainál kiválaszthatjuk, hogy hány tinédzser életét szeretnénk pokollá tenni, emellett kiválaszthatjuk a nehézségi szintet is. Ahogy nehezedik a játék, úgy okosodnak a botok is, tovább emlékeznek majd, hogy meddig tartózkodunk a környékükön, nagyobb valószínűséggel szállnak harcba, és gyorsabban reagálnak a húzásainkra.

Emellett a játékosok a 150. szintig fejlődhetnek a frissítést követően, az új szintek mellé pedig extra tartalmak járnak természetesen. A plusz lootra az ünnepi eseményeken is pályázhatunk, mától kezdve január 2-ig különleges ajándékokkal kedveskednek nekünk a készítők.

1.
1.
crytek
Mire elkészül ez a single már bundleba szórják a játékot és már totál erdektelen lesz. Várjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...