Red Dead Redemption 2 - új infók szivárogtak ki

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 6.
  • Pletyka
Link másolása
Egy nagy adag információ szivárgott ki a Red Dead Redemption 2-ről. A részletek a single player és a multiplayer módot is érintik, azonban érdemes őket fenntartásokkal kezelni, elvégre a Rockstar nem erősítette meg őket.

A Rockstar egyelőre zárva tartja az infócsapot, az első látnivalókon és a halasztások hírein túl nem igazán árult el még részleteket az új Red Dead Redemptionnel kapcsolatban.

Most a Trusted Reviews osztott meg egy nagy adag infót a játékról, amelyeknek állítólag tavaly augusztusban jutott birtokába. Biztosra szeretett volna menni, így mostanáig tartott, míg leellenőrizte azok hitelességét, azonban érdemes továbbra is pletykaként kezelni az itt leírtakat, hogy ne érjen bennünket kellemetlen meglepetés!

A játék főszereplője Arthur Morgan lesz, míg a másik kiemelt karakter Dutch van der Linde: hősünk az ő bandáját erősíti majd, és ahogy azt már megírtuk, ez alapján jó eséllyel egy előzménysztorival lesz dolgunk. Az egyjátékos mód teljes szabadságot biztosít majd, szabadon fedezhetjük fel a játék világát, így Armadillót és Ridgewoodot is. A városok csordultig lesznek NPC-kkel, a piacokon olcsón vásárolhatunk majd felszereléseket.

A helyszínek között vonattal is utazhatunk (ezek önmagukban is minivárosokként funkcionálnak), emellett lovaskocsikba is bepattanhatunk, valamint csillék és kézikocsik is lesznek a játékban. Két küldetés között pókerezhetünk, kapunk lovas kihívásokat, és horgászni is tudunk majd, számos hal- és csalitípus segíti majd a szórakozást. A különböző növényekből főzeteket kotyvaszthatunk magunknak.

A GTA V-ben bemutatkozott belső kameranézet itt is visszaköszön majd, valamint a Dead Eye mechanika is visszatér az előző részből. A legutóbbi GTA-ból lehetnek ismerősek a Strangers and Freaks küldetések is, amely random tűnnek majd fel és színesítik a játék világát. Az események a tetteinktől függően alakulnak, azok a párbeszédekre és a missziók céljaira is hatással lehetnek. Érdekesség, hogy a sérültekből extra infókat húzhatunk ki, ha megígérjük nekik, hogy megkíméljük az életüket.

Aligha meglepő, hogy a Red Dead Redemption 2 is tartalmaz majd multiplayer módot. A pletykák szerint az alapfelállás a GTA Online-éhoz hasonló, vagyis itt is megkapjuk ugyanazt a játékvilágot, csak éppen a társainkkal vállvetve fedezhetjük azt fel. Állítólag az online multi jóval pezsgőbb játékteret ígér, mint az előd, látni fogjuk például, hogy az NPC-k nappal kipakolják az áruikat a kirakatba, éjjel pedig összeszedik azokat. 

Ezúttal is vásárolhatunk lakást magunknak, a küldetésekért cserébe XP-t gyűjthetünk, az NPC-ktől pedig mindenféle felszerelést vásárolhatunk majd. A játékmódok közül hármat, a Battle Royale-t, a Revive and Survive-ot és a Money Grabet említették meg eddig: a Revive and Survive egy team deathmatch lényegében, ahol limitált ideig fel is támaszthatjuk az elesett csapattársakat, míg a Money Grabben pénzeszsákokat kell a bázisunkra vinni.

A Red Dead Redemption 2 október 26-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra. A pletykák alapján egy mobilalkalmazás is érkezik hozzá, amiben közösségi funkciókat és egy pókeres minijátékot találunk majd.

10.
10.
adamsfamily
#8: A Witcher trilógia is megjelent pc-re mégsem voltak gondjaik az eladásokkal.
9.
9.
#8: Jó játékot kell csinálni és akkor nem kell ilyenektől félni.
8.
8.
psy123
#5: amig nem folyik be a torrentezhetetlen ps4 és xbox verziókból elegendő pénz, addig ugysem lesz pc-re, ami teljes mértékben érthető. amint torrenten megjelenne, a konzolos eladások is nagyon lecsökkennének...
7.
7.
Őrnagy
#5: Persze, nincs akadálya :D
Tulajdonképp az összes játék megjelenhetne az összes platformra...
Semmi akadálya. Talán csak a pénz...
5.
5.
Grabowsky30+
Vajon ennek lesz pc-s portja? Gta 5 pc-s sikere alapján azt gondolnám, hogy bizony ennek már jönnie kéne pc-re is! Aztán persze eszembe jut, hogy az első rész pc-s portjáért is könyörgött a fél világ aztán csak nem jött! Amúgy nem igazán látok indokot, hogy miért is ne lehetne ezt átportolni pc-re.
4.
4.
Mortis
Battle Royal. huhh, már azt hittem kimarad: megijedtem.
kíváncsi leszek Shark card-dok helyett ide mit találnak ki: gold deposits, talán?
2.
2.
Én mondtam, hogy ebben is megszedik magukat a multival.
1.
1.
kopic
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...