Brit toplista: élen nyitottak a kolosszusok

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 12.
  • Toplista
Link másolása
Remek rajtot vett a Bluepoint Games jóvoltából felújított Shadow of the Colossus. A PlayStation 4-exkluzív kaland egyből az élen kezdett, ráadásul a 2006-ban megjelent PS2-es eredeti rajtjánál is jobban indított a játék.

A Shadow of the Colossus tesztjét azzal zártuk, hogy csak remélni tudjuk, hogy a rajongók meghálálják a Bluepoint csapata által belepakolt munkát, és jelzik a Sony számára, hogy az igényes újraalkotásoknak igenis van létjogosultsága. A múlt heti brit eladások összesítése után kijelenthető, a játékosok elkapkodták a felújított változatot, ami így nemcsak az élen nyitott, hanem a 2006-ban megjelent eredeti változatnál is jobban, méghozzá 73 százalékkal erősebben kezdett.

Mögötte az új UFC-játék végzett, míg a harmadik helyet ezúttal a korábbi éllovas, de szintén remekül teljesítő Monster Hunter World csípte el. Mögöttük a szokásos és egy ideje már ismert címek sorakoznak fel, mint például a FIFA 18, a globálisan már 90 millió példánynál járó Grand Theft Auto V vagy a Call of Duty: WWII.

Egy komolyabb leárazás jóvoltából a The Evil Within folytatása visszakerült a tizedik helyre, míg az Overwatch Game of the Year-kiadása a tizenharmadik helyen zárt. Az egy héttel ezelőtt megjelent Switch-verzióval a Dragon Quest Builders csak a harmincegyedik helyre küzdötte vissza magát.

  1. Shadow of the Colossus
  2. EA Sports UFC 3
  3. Monster Hunter World
  4. FIFA 18
  5. Grand Theft Auto V
  6. Call of Duty: WWII
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Super Mario Odyssey
  9. Assassin's Creed: Origins
  10. The Evil Within 2
  11. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  12. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  13. Overwatch: Game of the Year Edition
  14. Fallout 4
  15. Forza Horizon 3
  16. PlayerUnknown's Battlegrounds
  17. Rocket League: Collector's Edition
  18. WWE 2K18
  19. Dragon Ball FighterZ
  20. Rainbow Six: Siege
19.
19.
Darksiders84
#14: Én azon vigyorogtam amikor valamelyik vízben úszkált 2-3 nagyobb hal amit meg lehet fogni igaz nem szőrős de a farka végén lógva visz magával igazi horgász élmény volt kb 12,5 kg busa...
17.
17.
cyberstaker
Remek hír :) Megérdemli a reflektorfényt. Meg az összes díjat amit játék kaphat ^^
14.
14.
Yanez
#13: Én tegnap levadásztam egy madarat. Beletellett vagy 10 percembe, de sikerült repülés közben eltalálnom. Rohadt jó volt! :D
13.
13.
kamgecam
#11: Ne aggódj, nekem is 10 órát vett igénybe anno. Mi öregek nem rohanunk annyira hanem szép komótossan haladunk előre a játék világában elmerülve. A SotC meg pont olyan hogy meg is kell állni gyönyörködni a világban és csak percekig szájtátva bámulni. Ennek úgy van értelme, nem speedrunningolva teljesíteni. Aki így áll hozzá és játsza végig az lényegében kihagyta a játékot.
12.
12.
daenath
Kesobb beszerzem en is, most nincs delam ra :(
11.
11.
Yanez
#9: Én életemben előszőr játszom vele, így gondolom nekem több idő lesz kitolni. Viszont ez az az alkotás, amely megérte minden egyes centjét, szavatosságtól függetlenül.
10.
10.
kamgecam
#9: Ez a baj a mai játékokkal a mennyiség rovására megy a minőség. Sokkal inkább játszok egy minőségi 8-10 órás játékkal, mint 300 óra se füle se farka grindfest. Quality over quantity. Persze van pár jó grindelős cucc is azért, division vagy monster hunter.
9.
9.
exonic
... Viszont Agro irányításával még mindig gondok vannak, szokatlan, hogy nem a kamera nézését veszi alapul a játék hanem az állat irányát.
Király játék, de 12 évvel ezelőtt nem tűnt fel hogy mennyire is rövid, 5-6 óra alatt végigvihető, profibbaknak 4, felfedezés függvénye persze. Ez azonban az a játék, amit rajongóknak minden évbe illik legalább egyszer végigvinni, örülök hogy ismét kiadták!
3.
3.
DarkLord
Lesz az még 5 ezer pénz is hamarosan, akkor beruházok rá, annyit megér nekem is. Meg amúgy is a God of War fontosabb , amikor kijön.
2.
2.
Yanez
Felénél járok. EPIC game! Szavakkal úgysem tudnám átadni mennyire.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...