20 éves a StarCraft, ingame jutalmakat kapunk

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 5.
  • Hír
Link másolása
Noha a pontos évforduló csak április 1-jén esedékes, a Blizzard már most megkezdte az ünneplést. A StarCraft huszadik szülinapja keretében számos event és ingame jutalom üti a markunkat a stúdió összes játékában.

Április 1-jén lesz húsz éve, hogy boltokba került a Blizzard sci-fi RTS-e, a StarCraft. Az évforduló megünneplésére a fejlesztők különféle eventekkel és ingame javakkal készülnek. Magyarán itt a játékosok kapják az ajándékokat.

Ha március 6-tól belépsz a StarCraft: Remasteredbe, a StarCraft II-be, a Diablo III-ba vagy az Overwatch-ba, az alábbi cuccok ütik a markodat:

  • StarCraft: Remastered – évfordulós UI skin
  • StarCraft II – speciális UI skin minden fajhoz, portréhoz és matricához
  • Diablo III – Battlecruiser témájú pet Dominion’s Revenge néven
  • Overwatch – Sarah Kerrigan Ghost skinje Widowmakernek


És ez még nem minden! Március 21-25. között StarCraft témájú Tavern Brawlt kapnak a Hearthstone-játékosok, ha bejelentkeznek a játékba, továbbá három Kobolds & Catacombs-kártyacsomaghoz is ingyen juthatsz hozzá.

Március 27. és április 7. között a Heroes of the Stormba belépve évfordulós Protoss-, Terran- és Zerg-portrékat kapunk. Végül, ha március 31. és április 6. között elsütünk egy salute-ot a Zergling, a Grunty, a Mini Thor, a Baneling és a Zeradar nevű pettel, megkapjuk a Salute to StarCraft Feat of Strength-t.

Az ünneplés befejezéseként egy évfordulós streammel készül a Blizzard március 30-án és március 31-én a Twitch-en. Ez lesz a StarCraft is Life: A Celebration, amit visszanézhetünk a YouTube-on is.

3.
3.
markoci555
most egy játékba belépek mindet megkapom vagy külön külön vannak ajándékok?
Egyébként igaz hogy nem nagy cuccok, de remastered jött ki nem rég, ezt úgy se lehet überelni
2.
2.
KőbányaKispest
És 20 éves évfordulóra ezt mind sikerült összehozni? Hát b*zmeg nem semmi. HATALMAS munka lehett összedobni a srácoknak mindezt . Én fizetésemelést adnék a feltalálónak.
1.
1.
CitromH
Te jó isten.. 20éve... LAN partyk, internetkávézók. De rég is volt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...