Áprilisban jönnek Xbox Live új avatárjai

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 15.
  • Pletyka
Link másolása
A The Verge értesülései szerint a következő hónapban érkeznek meg az Xbox Live új avatárjai, májusban pedig az a digitális üzlet is megnyitja a kapuit, ahol kiegészítőket vásárolhatunk hozzájuk.

A The Verge értesülései szerint áprilisban debütálnak az Xbox Live új avatárjai. A Microsoft még a tavalyi E3-on jelentette be, hogy redizájnolja az avatárrendszert, és bár a tavaly őszre tervezett premiert csúnyán lekéste a cég, úgy tűnik, több csúszással már nem kell számolnunk: a lap szerint a Microsoft-alkalmazottak már használják az új avatárokat, és még ebben a hónapban elkezdhetik a tesztelést az Insiders-tagok is.

A Unity motorban újraírt avatárrendszer sokkal több testreszabási lehetőséget ígér, mint az előző, lényegében végtelen mennyiségű kiegészítőt adhatunk majd rá a karaktereinkre, emellett pedig több testtípus közül válogathatunk. A Microsoft arra fókuszált, hogy lehetőleg mindenki megtalálja a számítását a rendszerben, így kerekesszékes és művégtagot viselő avatárt is létrehozhatunk.

A The Verge szerint a Microsoft májusban indítja el azt a digitális üzletet, ahol további kiegészítőket vásárolhatunk a karaktereinknek. Ide a későbbiekben külsős fejlesztők is tölthetnek fel cuccokat, amiket azután maguk értékesíthetnek majd.

10.
10.
frankdelgado
#5: Szünet van a kisegítő iskolàban is.
9.
9.
Gixx
Ha jobban belegondolunk van benne potenciál, hisz ha azt vesszük, akkor az MS oprendszer szinten elkészített egy teljesen személyre szabható karaktert, amihez a videó alapján elég szép számú mozdulatsort is szállítanak.

Namármost, innen már nem kell sok hozzá, hogy egy szabványos API-t rakjanak hozzá, amin keresztül a játékokba lehet invitálni a saját karaktereinket. Reggel egy kis Assassin's Creed, ahol háztetőkön ugrál, utána meg GTA-ban lövöldözik, vagy épp megnyeri a bajnoságot a győztes góllal a FIFA-ban...

Csak fantázia kérdése.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Hát ha szerinted ezzel majd hatalmasakat lehet játszani...xD
6.
6.
KRAT0S
#5: fáj az igazság mi?... am Nincs mit :D
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: ...és egy újabb kretén XD köszönjük
4.
4.
KRAT0S
Legalább már lesz mivel játszani ..
1.
1.
Slik
a ready player one film utan nagyot kaszalhatnanak ezen, ha sikerulne kiadniuk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...