Az Epic ingyenessé tette a Paragon assetjeit

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 20.
  • Hír
Link másolása
Sajnos az Epic Games MOBA-ja nem találta meg a közönségét, ráadásul a Forntite fejlesztése miatt a srácoknak nem maradt energiája a támogatására sem. A készítők most 12 millió dollár értékű assetet tettek ingyenesen elérhetővé.

A Paragon sajnos soha nem lett sikeres: a kezdeti fellángolás után szépen elpártoltak tőle a játékosok, ráadásul az Epic megtalálta az aranytojást tojó tyúkot a Fortnite személyében, így sem ideje, sem energiája nem maradt életben tartani a MOBA-t. A Paragon szerverei áprilisban állnak le, de ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők munkái eltűnnek a süllyesztőben.

A fejlesztő 12 millió dollárt értékű játékeszközt tett ingyenesen elérhetővé a kísérletező kedvű felhasználóknak. Az Unreal Engine weboldalán közzétett bejegyzés szerint 20 AAA-minőségű karakterről, azok skinjeiről és animációiról, VFX-ről és dialógusokról van szó, emellett a Paragon több mint 1500 környezeti eleme vált elérhetővé mindenki számára.

Az Epic szerint az asseteket bárki szabadon felhasználhatja a saját Unreal Engine 4-es projektjében, így a jövőben akár a Paragon hősei egy másik akciójátékban vagy randiszimulátorban is visszatérhetnek.

Ilyen gesztus ritka a játékiparban, elvégre több millió dollárt ölt beléjük az Epic, igaz, a stúdiónak nincsenek most anyagi gondjai, ömlik a pénz a Fornite-ból és annak Battle Royale-mellékágából.

2.
2.
xSHx
Nálam pedig nagyon betaláltak. Tetszettek a karakterek artdesigne-jai. Persze maga a Paragon is mint játék. Ha ki is hagytam 1-2 hónapot, YT on mindig követtem, h milyen új karakterek jöttek ki. Ez az egy moba volt amivel szívesen játszottam néha néha. Kár érte. Talán valaki felkarolja.
1.
1.
vmiki88
Rule 34-es videók tömkelege jöhet. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...