Hivatalos képen a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: szlav
  • 2018. április 2.
  • Képek
A 2013-ban rebootolt Tomb Raider-széria harmadik felvonása még idén ősszel megjelenik. Kaptunk egy vadonatúj illusztrációt az állig felfegyverzett Laráról, akinek útja ezúttal Dél-Amerikába vezet majd.

A Square Enix nyilvánosságra hozta a szeptemberben megjelenő Shadow of the Tomb Raider első hivatalos artworkjét. Pisztoly, kés, íj, no meg a jól megszokott jégcsákány - egyik sem hiányozhat Croft kisasszony arzenáljából. Ugyan egyelőre még nem sokat tudunk a harmadik rész történetéről, de az világos, hogy Lara már rég nem az a határozatlan ifjú lány, akit az első részben megismerhettünk. 

Ha kíváncsiak vagytok a játékra mozgás közben, akkor nézzétek meg a közelmúltban kiadott rövid teasert is. Ha pedig nem bírtok szeptemberig várni, akkor ajánljuk, hogy fussatok neki még egyszer az előző részeknek, mi nagyon szerettük az elsőt és a másodikat is. Mindezek mellett ott van persze a nemrég megjelent Tomb Raider-film is, bár azt legjobb esetben is csak vegyes érzelmekkel tudjuk ajánlani.

A Shadow of the Tomb Raider megjelenése szeptember 14-én várható, a Square pedig elhintette, hogy a játék részleteiről április 27-én rántják majd le a leplet.

20.
NemecsekErno
Végre, 2 elpocsékolt rész után bögyösödik a lány, szóval a harmadik talán meg jó is lessz.
Lehet visszahozták a Core meg az Eidos fejlesztőit?
16.
Dem Lac
#15: És pl ha valaki fikázza de a multia mégis tetszik neki ? toljuk a cod-ot is nyugi
15.
logic5
Gyerekek, ha nem tetszik, nem kell vele játszani... Ez ennyi. COPY.. Na ezen szakadtam :D Meg uncsi :D Na az a másik :D OKÉCSŐ! Toljátok akkor az eredeti cod-okat, meg stb... LOL
14.
delphijos
#11: Nekem tetszett. Egyedül a kraftolás nem hiányzott egy cseppet sem.
13.
Dem Lac
#12: Akciós ár-al "élvezetes" is lehet:)
12.
Yanez
#11: A sztori és a karakterek valóban rém gyengék. Másnap már el is felejtettem. Viszont a játékélmény még mindig baromi élvezetes!
11.
kopic
#7: A 2.resz oltári gyenge lett az 1. képest. Gyenge karakterek, kiszámítható sztori. A nagy bejárható területek is mind felesleges volt. Semmi haszna nem volt az osszegyujtheto dolgoknak.
10.
Dem Lac
Hmm talán a Dél-amcsis látkép miatt lehet ez nem lesz olyan rossz.Na meg a craftolási rendszer bősége miatt de szerintem marad ugyanaz,marad ugyanaz..De (majd) azért megjelenés után később belenézünk.Nekem csak az 1 jött be. spricc
9.
Marcus88
Kicsit félre értettem.
Ez igaz,nem sokat változott,de bízzunk benne,hogy a harmadik része jobb lesz.
8.
olymind1
Prince of Persia, Splinter Cell, Thief

Ettől eltekintve, a 2013-as reboot igen jóra sikerült.
7.
Kaslerka
#5: A 2 copyzta az 1-et. Nekem is az a véleményem, hogy "ugyanaz" volt a 2 rész...
6.
KRAT0S
Qrva jó ez a kép
Ez az egyetlen multi cím amit nagyon várok
5.
Marcus88
Pontosan mit copyzott le az utolsó két rész?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...