Killing Floor: Incursion - májusban PS VR-ra is

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha Oculus Riftre és HTC Vive-ra már elérhető a Killing Floor VR-mellékága, a Sony szemüvegére csak május első napján fut be. A PlayStation VR-játékosok egy exkluzív pályának is örülhetnek.

A munka ünnepén, azaz május 1-jén jelenik meg PlayStation VR-ra a Killing Floor: Incursion. A sorozat korábbi darabjaitól eltérően ezt egyedül játszod, nincsenek benne kooperatív elemek. Narratíva már annál inkább. A mellékág már tavaly óta elérhető Oculus Riftre és HTC Vive-ra.

A játékban a Horzine biztonsági erőjének egyik tagját irányítod, akit egy korábbi akció során a zedek megsebesítettek. Annak érdekében, hogy az agyad stabil maradjon és a tested meggyógyuljon, egy szimulációba kerülsz. És ott sem fenékig tejfel az élet: génmódosított szörnyekkel nézel szembe, és bizony sokszor meg is halsz, mire kikeveredsz az őrület torkából.

A PS VR-játékosok egy exkluzív pályának örülhetnek: a The Crucible-t a Tron-filmek látványvilága ihlette, kicsit el is üt az alapjáték realista megközelítésétől. Ettől eltekintve viszont hangulatosnak tűnik:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...