Befutottak az első infók az idei BlizzConról

  • Írta: szlav
  • 2018. április 10.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.

Hatalmas, hangos, élettel teli - sosem unalmas a Blizzard éves rendezvénye. Ugyan még nem sok részletet lehet tudni az idén is a kaliforniai Anaheimban megrendezésre kerülő összejövetelről, de arra már most mérget vehetünk, hogy rengeteg programmal és számtalan érdekes bejelentéssel készülnek majd a cégnél. Aki pedig mindezt élőben szeretné megtapasztalni, az készüljön, mert hamarosan indul az elővétel. Nézzük tehát a fontosabb dátumokat!

November 2-3. - ekkor kerül megrendezésre maga a BlizzCon. Aki nem szeretné kihagyni a paneleket, legyen szó akár a helyszíni részvételről, akár otthonról nézve a Virtual Ticket streamjei segítségével, annak ezekre a napokra kell szabaddá tennie magát. A fizikai jegyek elővétele pedig két turnusban zajlik majd. Magyar idő szerint május 10-én, hajnali 4-kor kezdődik az előrendelés, majd rá két napra, május 12-én, ezúttal este 7 órakor nyitják majd meg a virtuális kapukat. Aki komolyan gondolja a részvételt, annak nem árt résen lenni - az elmúlt években pillanatok alatt elkapkodták az összes jegyet és ez valószínű, hogy idén sem lesz másképp. A jegyek darabja egyébként 199 amerikai dollárba fog kerülni, és ezen az oldalon lehet majd beszerezni azokat.

Ezek mellett áruba bocsátanak majd 275 darab különleges, jótékonysági jegyet is. Ezeknek az ára 750 dollár lesz. Aki nem sajnálja rá a nagyjából 190 ezer forintos árat, az egy vacsora keretei közt találkozhat majd a Blizzard fejlesztőivel, grafikus művészeivel és egyéb alkalmazottaival. Az ebből származó bevétel pedig a CHOC Children's gyermekkórházat támogatja majd.

Az is biztos már, hogy az eSport-rajongóknak is lesz mit nézniük. Itt tartják majd ugyanis a Heroes of the Storm Global Championship, a StarCraft II World Championship Series és a World of Warcraft Arena Global Championship döntőit is. Ezek mellett pedig szintén itt kerül majd megrendezésre az idei Overwatch World Cup és a Hearthstone Global Games is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...