CryEngine-játékok az új Humble Bundle-ben

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 3.
  • Akció
Link másolása
Hatalmas akciókkal találkozhatunk a Humble CryEngine Bundle keretein belül. A csomag egyszerre próbál csalogató lenni a játékosok és a játékfejlesztők számára, ugyanis a számos CryEngine-nel készített játékon túl Asset Packokat is kínál.

Az 1 dolláros kategóriában a Rolling Sun, az Aporia: Beyond the Valley és a The Land of Pain játékokat szerezhetjük be, illetve egy CryEngine V oktatóvideót és a Crysis - Animation Pack tartalmát.

Ha az átlagnál többet fizetünk, – ami jelenleg 8,63 dollár – akkor mindezek mellé megkapjuk a korai hozzáférésű Miscreated túlélőjátékot, a Sniper: Ghost Warrior 2 lopakodós akciójátékot, illetve a Steamen ingyenesen elérhető Snow játék Pro Pack DLC-jét. Az igazán nagy durranás ebben a kategóriában a 2013-ban megjelent Ryse: Son of Rome, melyben Marius Titus légióst irányítva harcolhatunk a barbárok ellen.  Mindezek mellé több Asset Pack is tartozik többek közt a Ryse és a Robinson: The Journey játékokhoz kapcsolódóan.

A 15 dolláros sávban megszerezhetjük a mesterlövészes trilógia legújabb darabját, vagyis a Sniper: Ghost Warrior 3-at, illetve lehetőséget kapunk az USA felszabadítására a Homefront: The Revolutionben. Itt ráadásként a Deceit és a The Climb - Asset Pack lesz elérhető.

A bundle a következő két hét során lesz elérhető, ám fontos megjegyezni, hogy a kínálat nem fog idővel bővülni, így az érdeklődők számára nem érdemes várakozni a vásárlással – kiváltképp a második kategória esetében, mivel az átlagosan elköltött összeg várhatóan még emelkedni fog. Az ajánlat az alábbi linken érhető el.

12.
12.
Rakottkrumpli
#5: A jogok az EA-hez kerültek? :D Mert mikor nem volt a crysis az EA kezében? :D
11.
11.
vmiki88
#10: Sőt, tavaly a Gamesessions-on ingyen osztogatták a Ryse-t, igaz a multiplayer részt nem adták oda, bár nem hinném, hogy bárki is játszotta volna. :D
8.
8.
gomba56
Azt tudtátok, hogy a SNOW pro pack csak 6 hónapig jó. Utána újra meg kell venni...
5.
5.
crytek
#3: Viszont a Crytek bundleba sem lenne benne egyik Crysis sem ,mivel a jogok anno az EA-hez kerültek ő meg telibeszarja sajnos a szériát... lyenkor pedig el kéne adni...lásd techland visszavette a CoJ jogokat... Csakhát a Crytek már egy csöves senkiházi cég lett... :(
Pedig lazán eltudnák magukat tartani évenkénti Crysis részekkel....
3.
3.
#2: Hupsz. Igen, arra gondoltam. :)
2.
2.
crytek
#1: Nem Crytek Bundle. Hanem Cryengine kicsit más a kettő :)

Örülök hogy a Ghost Warrior 3 elindult ezen az úton várjuk egy olcsóbb bundleba.
1.
1.
Azt gondolná az ember, hogy egy Crytek bundle-be legalább egy Crysis játék is belefér..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...