Öt ingyen kipróbálható játék a hétvégére

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 4.
  • Akció
Link másolása
A Just Cause 3 xboxos nyílt hétvégéje mellett más platformokra is jutott ingyenesen kipróbálható cím. A PC-sek a Call of Duty: WWII multijának örülhetnek, Xbox One-on az XCOM 2-t ajánljuk, de ott van még a For Honor is.

Ha nincs mivel játszanod a hétvégén, ezúttal is tudunk néhány alternatívával szolgálni. A For Honor PC-n, PS4-en és Xbox One-on is kipróbálható május 3-6. között; és már az xboxos Just Cause 3-hétvégéről is beszámoltunk nektek. Lássuk, mit kínálnak még a kiadók!

A második világháború hadszíntereire kalauzoló Call of Duty: WWII multiplayere remek szórakozás a kompetitív mészárszék kedvelőinek. Ezúttal a PC-sek részesülhetnek az Activision kegyében - irány a Steam a letöltéshez! A játék egyébként most 39 dollárért vásárolható meg a hétvégén.

Az Xbox One-osok egy remek taktikai körökre osztott stratégiába kóstolhatnak bele. Az idegenek már köztünk vannak az XCOM 2-ben. Ellátmányokat zsákmányolhatunk, kommunikációs jeleket foghatunk el, hogy megakadályozzuk az Advent tervét abban, felszámolja az emberi civilizációt.

Ha kíváncsi vagy a Civilization IV vezető desingerének új RTS-ére, akkor irány a Steam, hiszen az Offworld Trading Company is kitárta a kapuit hétfőig. A Marson játszódó stratégia minden pillanata izgalmas, egy percig sincs nyugtunk. Ha megtetszett a játék, most féláron zsákolhatod be.

3.
3.
KőbányaKispest
#2: Detto igy voltam ele én is. 90 giga úgy két napért, hogy effektive ha kiprobálod 2-3 órára. Nem deal.
2.
2.
pjoco
Gondoltam Codozok már egy jót régi szép idők kedvéért, de ingyenes hétvége van és eddig 587 játékost láttam fent steam adatai szerint. Ezért hát hagytam fenébe meg nincs kedvem 90 GB-ot leszedni 2 napra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...