E3 2018: Kiszivárgott a Just Cause 4

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 8.
  • Pletyka
Link másolása
Az Avalanche Studios nem bír leállni: a Rage 2 és a Generation Zero mellett a Just Cause 4-re is jut idejük. A folytatást a Steam előrendelésre buzdító hirdetése szellőztette meg, de a Walmart áruház is nyílt titokként kezeli.

Sejtettük, hogy a Just Cause 4 már készül: a kanadai Walmart még május elején szellőztetett meg egy listát, amely több bejelentésre váró játékot tartalmazott a Just Cause folytatása mellett: a Rage 2, a LEGO DC Super-Villains és az Assassin's Creed: Odyssey azóta hivatalossá vált.


Nos, Rico Rodriguez új ámokfutása másodszor is lebukott: ezúttal a Steamen bukkant fel egy hirdetés, amely a Just Cause 4 előrendelésére buzdít. Amikor a felhasználók rákattintottak az azóta eltávolított reklámra, újra a Steam főoldalán találták magukat.

A hivatalos bejelentésre a Square Enix konferenciáján számíthatunk, amely június 11-én, magyar idő szerint 19 órakor esedékes.

Ha igazak a hírek - és miért ne lennének azok? - ez lesz a svéd Avalanche harmadik fejlesztés alatt álló címe a Rage 2 és a Generation Zero mellett.

12.
12.
kamgecam
9.
9.
hadzsime
#7: Szándékos reklámnak elég béna lenne.
8.
8.
delphijos
#1: Nekem is nagy kedvenc a sorozat minden hibája ellenére. Én örülök hogy jön a következő. A tesztnél említettem hogy két olyan dolog van ami nagyon illúzióromboló, azokkal kezdhetnének valamit. Az egyik hogy semmi következménye nincs a civilek gyilkolásának , a másik hogy a katonáktól hemzsegő városban ha kitűzőm a zászlót egy csapásra felszívódik az összes. Ezt valahogy meg lehetne jobban is csinálni.
7.
7.
ollie92
#3: "kiszivárgott" hát ilyen is van :(
6.
6.
crytek
JC3 Humble szagot érzek....
5.
5.
GAMEROD
Annyira azért nem jó és tartalmas játék hogy már a negyedik részét tapossa. Azt elismerem hogy vannak benne látványos (viszont életszerűtlen) pörgős akciók, de már kezd az olyan játékoktól herótom lenni amiben csak ugyanazokat a kliséket csinálja meg századjára is minden helyszínen az ember, egykét sztori cutscene közbeiktatásával.
4.
4.
Ra1D3n
#2: Akinek ez a nyomorult Pc master race-es ikon van a neve mellett, már tudom, hogy teljesen gyökér, vagy legalábbis a szövegértelmezéssel hatalmas gondja van. Itt sem a pre-order a lényeg, hanem az, hogy véletlenül aktiválódott a hirdetés idő előtt...
3.
3.
lesik20
#2: Mivel kiszivárgott ez a kép?
2.
2.
ollie92
Be se mutatták, de re már rendeld elő ... -.-
1.
1.
Anti4730
Király a hármat imádom, monotonitás ide vagy oda amíg az egész szigetet felfedezed s ki ismered a játékot, úgyis eltelik legalább húsz óra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...