Dokumentumfilmet kapott a Kingdom Come

  • Írta: szlav
  • 2018. július 25.
  • Videó
Link másolása
A Gameumentary egy teljes órás dokumentumfilmet forgatott a Kingdom Come: Deliverance fejlesztőivel. Ha kíváncsiak vagytok a cseh Warhorse Studios sikertörténetére, akkor csak ajánlani tudjuk a videót!

Az év egyik legnagyobb indie-sikertörténete mindenképpen az év elején megjelent Kingdom Come: Deliverance. A cseh Warhorse Studios csapata egy meglepően expanzív, élettel teli, nyílt világú szerepjátékot tett le az asztalra.

A Gameumentary jóvoltából most mi is beleleshetünk a játék készítőinek világába, az egyórás dokumentumfilmben szó esik a fejlesztés menetéről, a stúdió tagjainak az elképzeléseiről, valamint a játék megjelenés utáni fogadtatásáról is. Ha titeket is lebilincselt Henry tragikus története, akkor mindenképpen adjatok neki egy esélyt!

A Kingdom Come: Deliverance PC-n, PS4-en, valamint Xbox One-on játszható. A játékról készült tesztünket ide kattintva olvashatjátok.

5.
5.
CitromH
#4: Hát én csak a molnár lányát ismerem :D A kuple.. khmm fürdőbeli lányok nem számítanak. Az is igaz, hogy én még nem vittem végig az egész játékot. Hopp, volt egy nemesasszony is. Az meredek volt. Kicsit számítottam rá, hogy benyit a vár ura és meglát, aztán lógok majd az egyik bástyáról kötéllel a nyakamban. :D
4.
4.
Ooorky
"kevesebb a romantika."

Akkor mi nem ugyanazzal a játékkal játszottunk :D
3.
3.
FrankBlack
Bocsi, a második video linkje hibás, ez már remélem jó lesz:

https://www.youtube.com/watch?v=n0sK7Xqfvpc
2.
2.
FrankBlack
#1: +1

Remek harcrendszer, és számomra külön öröm, hogy végre egy középkori lovagos játék sárkányok, szörnyek, varázslók, és egyéb hókusz-pókusz nélkül. Inkább realizmus felé hajló remek RPG. Persze ismétlem önmagam, mert ezt nem egyszer leírtam már, és ismételten had ajánljak a film mellé másik két kisfilmet, ami a harcról, és a fegyverekről szól, és hogy mennyire törekedtek a realizmusra:

https://www.youtube.com/watch?v=9WmVXjPhGgU

https://www.youtue.com/watch?v=n0sK7Xqfvpc
1.
1.
CitromH
Bitang jó kis játék. A harc az elején szívás volt, de ahogy fejlődött Henry, úgy fejlődtem én is benne :D Olyan mint a wither, csak realistább, és sokkal jobb a harc, meg kevesebb a romatnika. Több ember ellen kifejezetten nehéz... volt küzdeni, amíg fel nem találtam a lovasíjászatot :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...