Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 4.
  • Biznisz
Link másolása
Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.

A 2018. június 30-án végződő negyedévben az Activision-Blizzard 1,64 milliárd dollár nettó bevételt ért el, ami csak egy kicsivel több az előző év hasonló időszakában produkált 1,63 milliárdnál. A digitális csatornákon keresztül 1,2 milliárd dollár folyt be, ami némileg elmarad a 2017-ben elért 1,28 milliárd dollártól.

A kiadó tehát a közelgő sikervárományosaiban bizakodik, pedig a korábbi címek - a Call of Duty: WWII, a Black Ops 3, a Destiny 2 és az Overwatch havi aktív felhasználói bázisa is nőtt. Így a cég játékai 352 millió felhasználót vonzottak havi szinten az elmúlt negyedévben, ami 37 millióval több, mint egy éve.

A World of Warcraft lendülete is tovább nőtt a Battle for Azeroth expanzió előtt, az előrendelések erősek a cég szerint. A Hearthstone Boomsday Project kiegészítőjének elővásárlóinak száma hasonlít az előző bővítmény számaihoz.

A Call of Duty: WWII-nek 45 millió aktív felhasználója van havi szinten, ami "jelentősen több" mint a frencsájz korábbi részei esetében. A Black Ops 4 előrendelései is erősnek mondhatóak, ráadásul a Black Ops 3 júniusban 15 millió játékost szólított meg - többet, mint idén bármikor. Nagy az izgalom az új rész előtt, na.

Emellett az Activision azt reméli, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 lesz az idei ősz legkelendőbb játéka.

Jót tett a Destiny 2-nek a Warmind DLC, amely sokkal magasabb számokat mutatott fel, mint anno a Destiny 1 második kiegészítője. A felhasználói bázis szintén megugrott.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is "jól teljesített" PC-n, Xbox One-on és Switchen.

12.
12.
Skygameboy
#11: A technológia lemaradáson nem csak a grafikára gondolok hanem úgy ámblokk a buildre .
CS az a maga idejében úgy mond úttörő volt ,mondjuk ez a codról is elmondható csak mára már nagyon látszik a pénz lapátoló effektus .
11.
11.
shatterhand
#8: Miert,a CS koroket ver egy battlefieldre? Ideje lenne eszrevenni,hogy a codot nem a latvanyert veszik. Gyors,porgos,instant. Ha akarsz lazulsz benne. De tudsz taktikusabb meccsett is jatszani klanmeccsen.

Csak le vagytok mindig maradva,mert minden evben az aktualis trailernel a grafikat elemzitek. Kurvara nem azert codoznak. Akinek az keves az mar reg otthagyta.
10.
10.
Skygameboy
#9: Igazad van nem próbáltam de most hogy így írod kipróbálom . Amúgy nem nagyon szoktsm a tesztekre hallgatni ,régóta játszok és eltudom dönteni mi tetszik. Ezt a véleményemet viszont a régebbi cod élményeimre alapozom de igazadvan mindenki és minden érdemel egy esélyt. Kivéve a heroin meg az ánu$z szex :D
9.
9.
#8: Nekem csak egy bajom van azzal amit írsz. Hogy kipróbáltad a bétát? Csak mert azt elfelejted, hogy milyen a média, illetve ezek a közösségi szarok. Írod is hogy azt olvastad hogy "végre egy jó cod", aha de hol írták? Érted...bérírok simán írnak akármit, hogy még a szar is finom, érted. Én személy szerint a Black Ops 2 óta nem codoztam, kipróbálgattam őket de nem tetszettek, ugrándozás, falon futás AW óta. WW2-t nem is vettem meg mert nem szeretem a II. VH-s címeket. Most ezt kipróbáltam és eszméletlen jól lett megcsinálva, tényleg vannak benne újítások, még ha azokat máshol már láthattuk is. De jól lopnak, a specialistek képességei jók nagyon, végre nincs autoheal, stb stb rengeteg újítás. A grafika az ugyanolyan, az tény. De szerintem akkor követi el a legnagyobb hibát az ember, ha ad a nagy hangoskodásra, pontozásokra, anyázásokra és nem arra amit saját maga lát, tapasztal. Én azt mondom TE magad próbáld ki a bétát, ps4-en, pc-n bármin, aztán döntsd el hogy ez egy hulladék szar-e vagy nem rossz. INGYEN megnézheted, ne higgy senkinek. És akkor nem leszel félretájékoztatva.
8.
8.
Skygameboy
#6: Akkor te mivel magyarázod azt hogy oda vannak az emberek egy olyan játékért ami technológiailag levan maradva legalább 1 generációval ?Ha ez nem lenne elég egyre kevesebbet is kapsz a pénzedért . Hová tűnt a kampány ? Mondjuk az is ilyen alibi dolog volt, de legalább volt. Emlékszem ww2 - n sírva röhögtünk mikor kipróbáltuk a sztorit , közbe meg mindenhol azt lehetett olvasni hogy végre egy jó cod....

#7

Sajna igen ez a valóság álltalába nem szokott zavarni hogy rásózzák az emberekre a gagyit , csak rosszabb napjaimon. A filmeknél szint úgy fogom a fejem ,de pont a minap megnéztem a felhőatlaszt( eddig kimaradt) és mit mondjak meglepett, a jó értelembe. A tévét szerintem meg se említsük az tényleg nagyon tré. Milyen világ az ahol még a híradóba is képesek hülyeséget beszélni?
6.
6.
shatterhand
5.
5.
Skygameboy
Pont múltkor olvastam hogy csökken az átlag inteligencia szerintem egyenesen arányos lehet ezzel a nővekedéssel :D
4.
4.
#3: En igen, de ki is tudtam probalni tesomnal, sztem a proba jobban meggyozott, mint csak nezve, de nekem mar amugy is tetszett kulsore. Meg lesz beta, probald ki.
3.
3.
ribizly
Én megnéztem egy kis BO4 béta stream-et, de nem lettem meggyőzve. :(
2.
2.
s4jtqkac
#1: Sztem egyik sem zarja ki a másikat.
1.
1.
Zisten
"Igen, még a Black Ops 3-é is ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van."
"ráadásul a Black Ops 3 júniusban 15 millió játékos szólított meg - többet, mint idén bármikor. Nagy az izgalom az új rész előtt, na."

Akkor nem amiatt, hogy a PS PLUS előfizetők megkapták az E3-on ingyen? ;)
(Egy hónapig minimum elérhető volt.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...