Búcsúzik a Forza Horizon 2

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 20.
  • Gyászhír
Link másolása
Érdemes hozzáadni a könyvtáratokhoz a Forza Horizon 2-t az augusztusi Games with Gold akció keretein belül, majd sietősen összegereblyézni a szimpatikus DLC-ket hozzá, szeptember végén ugyanis leveszik az Xbox Store-ból a játékot.

Augusztus 31-ig minden Xbox Live-előfizető fizetés nélkül töltheti le a Forza Horizon 2-t, és mint kiderült, nem véletlenül időzítette a Microsoft az akciót mostanra: a fejlesztők egy blogbejegyzésben jelentették be, hogy a Forza Horizon 2 "az életciklusa végéhez közeledik", ezért szeptember 30-án kikerül az Xbox Store kínálatából minden DLC-jével együtt.

Ez azt jelenti, hogy mindenképpen érdemes lecsapni a játékra az augusztusi Games with Gold apropóján, és ha már az Xbox piacterén jártok, a szimpatikus DLC-ket - például a Fast & Furious-csomagot - is ajánlott megvásárolni, erre ugyanis a megadott határidő után már nem lesz lehetőségetek. Természetesen azok a játékosok, akik időben hozzáadták a könyvtárukhoz a játékot és annak kiegészítőit, továbbra is kötetlenül játszhatnak velük.

11.
11.
Neo1989
#9: Teljesen normális az irányítása. Mindössze bizonyos kocsiknál van enyhébb v erősebb változás s sebességben és a lendületben. Pl Bugatti Veyron-t csak egy kicsit megnyomod száll mint a rakéta. A Fiat 131-el értelem szerűen nincs ilyen gond.
De mindegyik simán megszokható.
9.
9.
sasncore
#8: Ebben még maradt valami Forza vagy akkora arcade mint a 3-as rész irányításban?
8.
8.
Neo1989
Tiszta mázli h 2 éve megvan lemezen. Am rongyosra nyüstöltem. Kicsit vicces h a hivatalos statok szerint magát a storyt csak alig 25% játszotta ki.
Na mind 1 szerintem a legjobb rész, am. Nálam örök kedvenc marad.
7.
7.
RangerFox
#3: Az autók licencei miatt veszik le.
6.
6.
ollie92
Fura, hogy a GoW4, meg az új Microsoft címek mind benne vannak az XBOX GAME PASS-ban, de a Forzák nem ! De az új Forza 4 már állítólag a starttól benne lesz ...

Amúgy kb félig vagyok a játékban és nagyoooon tetszik. A francia/olasz pálya nagyon hangulatos és pazar a grafika még 4 év után is !
5.
5.
Beni2003
#1: Mostanában már elég olcsón adnak egy One S-t talán a VB alatt volt 75 pár játékkal.
4.
4.
crytek
#2: Szimplán marketing... Már a kutya se vette se a game-et se a dlcket semmit így most hogy goldba tették fellöttek pár dlc-t freebe meg agyonárazták a maradék pár dclt még az utolsó centeket is kinyerték belőle.. De ezzel már boxot semmit sem adnak el így nincs mit értékesíteni tovább. Ha forza kell vedd a többit....
Erre a sorsra jut majd a többi rész is szóval várom a FH3-at ugyanebben a koncepcióban :)
3.
3.
#2: En sem ertem, de gondolom valami jogok jarnak le, talan az autokkal kapcsolatosak, amiert leveszik talan? Jo szar amugy...
2.
2.
Anti4730
Ezt annyira baromsagnak tartom hogy leszedik..mi a tokomert szednek le egy alig negy eves jatekot?? Emiatt nem tudtam jatszani a forza horizon eggyel sem soha mert mire vettem xboxot mar leszedtek.
1.
1.
crytek
Anno kontroller mellé adták (kb 2 éve) ingyen onnan van meg és most hozzá a raklap ingyen dlc is.. Most már csak egy jó áras xbox one kell hozzá és végre tudom is játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...