GC 2018: Ilyen lett volna az egyiptomi God of War

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 20.
  • Képek
Link másolása
Kezdetét vette az idei Gamescom fejlesztői betéteseménye, a Devcom, ahol Cory Barlog, a God of War (egyik) atyaúristene is előadást tartott. A prezentáció fénypontja az a concept art volt, amely az egyiptomi God of Warról készült.

A Sony Santa Monica sosem csinált titkot belőle, hogy korántsem volt egyértelmű döntés eredménye, hogy az új God of War körítését a skandináv mitológia szolgáltassa. Barlog a Devcomon tartott előadásában kifejtette, hogy a hindu, az inka és az egyiptomi mondavilág is szóba jött a játék tervezésekor, míg végül csak az utóbbi maradt versenyben.

A csapatot megosztotta a kérdés, Barlog elmondása szerint 50 százalék esélye volt, hogy az új God of War az ókori Egyiptom felé vegye az irányt, végül pedig neki kellett meghozni a végső döntést - az eredményt pedig ismerjük jól. Az előadás igazi érdekessége az volt, hogy miután az egyiptomi körítéssel komoly esélyesként számoltak a fejlesztők, már concept artokat is készítettek a grafikusaik, ezek közül pedig egyet meg is osztott a mester, íme:

Mit szóltok hozzá? Akárhogy is, így sem jártunk rosszul, hiszen az új God of War milliók szívébe lopta be magát. Nekik üzenjük, hogy épp ma érkezik a játék New Game Plus módja, ne felejtsék el letölteni!

17.
17.
Yanez
#16: Nem ellenpélda. Nem magát a játékot akartam felhozni, hanem a témaválasztást. Érted, ugye?
16.
16.
Zoli0507
#6: Ùristen Yanez XD. Te lennèl az utolsò akiről feltèteleznèm hogy "ellenpèldànak" az AC Origins-t hozza fel. Ennyi erről akinek nem felel meg az UC4 annak ott a 96-os Lara.
15.
15.
Macifasz
#12: !!!!!!SPOILER!!!!!!
Az semmit nem jelent. Egyértelműen úgy fest, hogy az ott bizony Kratos, aki Atreus ölében haldoklik...plusz mintha a világkígyó is ott lenne. Persze megvan az esélye, hogy mégsem ő az, de ha így is van, azt nem a youtube elmélet gyárosainak fogom elhinni, hanem majd a saját szememnek.
!!!!!SPOILER!!!!!
14.
14.
felegyi
#13: Nem,

SPOILER! a kígyó Atheus fia! SPOILER!!!
13.
13.
thelegendary
#12: Tehát., mint logikusan következne:
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!
Nem Kratos lenne majd halála után a Világ Kígyó, Loki jóvoltából?
SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!
11.
11.
delphijos
#4: Szerintem is jó döntés volt, lehet hogy Egyiptom “népszerűbb” de az AC mellett jó hogy nem ez is ott játszódik.
9.
9.
Yanez
#8: Én is arra gondoltam, hogy várjuk csak meg szépen a felnőtt Atreust! Lehet akkora badass lesz, hogy az apja puhapöcsnek fog tűnni mellette! Azt majd azt fogjuk mondani, hogy Atreus nélkül nem tudjuk elképzelni a GoW-t. Bár lehet, hogy mire eljutunk odáig, ezt már az unokáink fogják mondani. :)
6.
6.
Yanez
#5: Jóhogy most kimaradt, mivel akinek kell egyiptom, ott az AC. Aztán majd a jövőben nyugodtan cserélhetnek. :)
5.
5.
Zoli0507
#4: A jàtèkban van rà utalàs. Szerintem lesz, ès ami vèlemènyem szerint ellene döntött Barlog-nàl az az egyiptomi istenek, mitològiai lènyek mennyisège ès " sokszìnűsège", kb 10-15èvig fejlesztehtnèk ha csak egy szeletet is akarnànak mutatni belőle olyan minősègben mint ahogyan elkèszìtettèk a skandinàvot.

Meg hàt elèg èrdekes lett volna egyiptomot "csőjàtèkba" szorìtani.
4.
4.
cyberstaker
Őszintén szólva nem is értettem, hogy miért nem ezt az irányt választották. Jelen popkultúr viszonyok között talán kézenfekvőbb és kiaknázatlanabb terület mint a skandináv mitológia. Remélem azért nem kukázták ki teljesen az ötletet. Mondjuk sajnos ha már mutatnak róla részleteket, hogy "mi lett volna ha", akkor már nincs túl sok esély a dologra.
3.
3.
Huf93
https://blog.eu.playstation.com/2018/08/20/13-reasons-why-you-need-to-play-god-of-wars-new-game-mode-out-today/
2.
2.
kexiaxel
Nem nagyon akar jönni ez a new game + :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...