God of War III Remastered PS4

Az instant klasszikus felújított változata.
1713868200

Már készül a következő God of War

A Santa Monica Studio újabb álláshirdetései téveszthetetlenné teszik azt, amit eddig is sejtettünk: bizony, van élet a Ragnarök után is. A stúdió jelenleg tapasztalt küldetéstervezőt keres a következő felvonáshoz.
1703663228

Remastert kaphat az eredeti God of War-trilógia

Egyelőre még csak egy masszív pletykáról van szó, viszont bármennyire is nem hivatalos a dolog, legalább ugyan annyira logikusnak tűnik a régebbi játékok újrázása.
1561107600

Újabb öt játékkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Szeretjük a PlayStation Hits címkével ellátott játékokat, hiszen ezekhez a címekhez fixen alacsony áron juthatunk hozzá. Most olyanok is csatlakoznak ehhez a sorhoz, mint a Horizon: Zero Dawn, a Resident Evil 7, vagy a God of War III Remastered.
1535556927

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

Nagyon erős lesz az iskolakezdés a Sonynál, elvégre PS4-en a Destiny 2-t és a God of War III: Remasteredet kapják a PS Plus-tagok szeptemberben. Ennél ütősebb kínálatot nem is kívánhatna az egyszeri gamer.
1455288265

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.
1438178940

God of War III Remastered teszt

Kratos még mindig hihetetlenül mérges. Miután lepofozta a titánokat, az Olümposz lábánál találja magát, ám az istenek sehogy sem akarnak kötélnek állni. A God of War III még mindig roppant élvezetes, pláne stabil 60fps-sel.